UTA Arad

Ultimele bilete la UTA – Poli se dau mâine dimineață, „roș-albii” în cantonament la Continental





Pentru a 36-a oară în istorie, UTA și Poli Timișoara se înfruntă la Arad. A mai fost o partidă cu „Bătrâna Doamnă” gazdă în afara municipiului, în primăvara lui 2018, la Șiria, terminată după o oră prin ieșirea de pe teren a „alb-violeți” în semn de solidaritate cu susținătorii lor care nu au fost lăsați să intre pe stadion peste numărul locurilor prevăzute de regulament. Un episod trist decis la „masa verde” în favoarea arădenilor, însă, mâine, ca și la partida din returul sezonului trecut, ambele galerii vor fi la locul lor pe „Motorul” pentru a da derby-ului…ce-i al derby-ului.

Susținătorii de pe Bega vor pleca în jurul orei 8, cu trenul, spre orașul nostru, urmând să fie preluați de Brigada Mobilă de Jandarmi „Glad Voievod”, din Timișoara, din Gara Aradul Nou. Asta se va întâmpla cu o oră și jumătate înainte de primul fluier al lui Rareș Vidican. „Felia” rezervată „alb-violeților” este de 210 bilete, ce a fost preluată vineri de un reprezentant al galeriei.

După cele trei zile în care au vândut bilete la sediul clubului, „oficialii” UTA-ei mai au la dispoziție în jur de 500 și pentru dimineața zilei de mâine. Chioșcurile de la „Motorul” se deschid în jurul orei 9, iar 3o de minute mai târziu se poate intra și în incinta stadionului.

Altfel, după ultimul antrenament înainte de „ciocnirea” cu poliștii, utiștii au intrat în cantonament la Hotelul Continental Forum. Așa cum anunța, Laszlo Balint i-a inclus pe lot și pe Bogdan Stancu și Cristian Bustea, accidentați în ultima lună de zile. Dintre jucătorii apți, doar juniorii Salka, Deta și Vulturar vor lua loc în tribune.

 

3 comentarii

  1. Dar ca ce chestie se ocupa brigada asta mobila de la jandarmeria din timisoara? Au ei jurisdicție in alt judet așa la voia lor sau sunt invitați de către inspectoratul județean? Că totuși, pare complet anormal să-ți vina un detașament din alt județ pentru ce?

    0
    0
      1. Kidule,nu mai vreau sa intru din nou in contre cu tine,pentru ca in fapt dorim acelasi deznodamant,sa invinga UTA noastra,doar ca eu sunt un simplu suporter pasnic si unii dintre voi cauta scandal,bataie,cu orice pret….Brigazi mobile exista pe centre regionale,ierarhice…Si jandarmii aradeni ne-au insotit spre Timisoara,nici o noutate…
        Jandarmeria Romana este mult mai slab echipata,decat cea al unui sponsor patimas,sustinator UTA,cred ca stii despre cine discutam….,cel de pe shortul,pe piciorul drept….
        Kidule…ar fi bine sa nu agitati spiritele…..Nu are nici un sens….
        In grafic,suntem foarte bine…..Pai nu?

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button