22/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

AMEFA și-a atins scopul la Brașov, în turneul inaugural al Superligii

Poloiştii de la AMEFA şi-au atins obiectivul în primul turneu al Superligii Naţionale de polo, desfăşurat în weekend la Braşov. Echipa arădeană nu putea emite pretenţii în disputele cu Sportul Studenţesc, scor 5-11 (marcatori Furj 2, Schill, Mureşan şi Băltean), dar mai ales în cele cu campioana en-titre, Steaua Bucureşti, 8-15 (Luncan 2, Furj, Băltean, Grama, Mureşan, Schill, Nagy) şi cu vicecampioana în exerciţiu, CSM Oradea, 6-18 (Luncan 3, Palotaş 2, Maior). Satisfacţia a venit, totuşi, în cel mai accesibil meci, cel cu Rapid Bucureşti, echipă de nivelul celor de la AMEFA.

A fost 11-10 pentru elevii lui Cristian Cosma, care conduceau şi după două reprize, cu 7-6. Grama, Nagy, Mureşan şi Luncan şi-au trecut în cont câte o „dublă”, Băltean, Furj şi Samuilă marcând şi ei câte o dată. AMEFA e pe locul 6 după primul turneu, cu trei puncte, tot atâtea câte are şi Corona Braşov, a cincea clasată.

Steaua şi CSM Oradea sunt neînvinse după turneul inaugural, ambele având 12 puncte, cu patru victorii din tot atâtea meciuri. Pe locul trei e Dinamo, cu 9 puncte, urmată de Sportul, 7 puncte. Al doilea turneu preliminar se dispută în perioada 25-27 octombrie, la Focşani.

0
0
%d blogeri au apreciat: