Glorii arădene

În onoarea lui Dorin Peii…





Oportună iniţiativa primarului de Semlac, Letiţia Stoian, şi a preşedintelui AJF Arad, Adrian Lucaci, de a cinsti, în cadru festiv, întreaga activitate a unuia dintre cei mai longevivi antrenori din fotbalul judeţean, Dorin Peii.

Într-o atmosferă prietenească, de sărbătoare, printre foşti şi actuali fotbalişti, Dorin Peii a fost recompensat cu o diplomă de excelenţă, o cupă şi un tort din partea Consiliului Local Semlac. De asemenea, AJF Arad i-a dăruit o plachetă: „în semn de respect şi preţuire a profesionalismului arătat în întreaga activitate şi a contribuţiei remarcabile avute la dezvoltarea fotbalului în judeţul Arad”.

UTA, Everestul carierei!

Vizibil emoţionat, Dorin Peii a mulţumit tuturor celor care i-au apreciat munca şi devotamentul faţă de sportul rege: „UTA a fost Everestul carierei mele de antrenor. Am dat tot timpul tot ce am avut mai bun, iar copii mă iubesc. Am o viaţă dedicată fotbalului şi mâine, dacă aş lua-o de la început, tot asta aş face”.

Un comentariu

  1. Dorine să-ți dea Dumnezeu multă sănătate și putere de muncă, mă bucur enorm că ești apreciat în localitatea ta (adoptivă) și la nivel județean. Mă bucur că edilii locali și-au făcut timp să omagieze un om care și-a dedicat o viață sportului însă o urmă de tristețe tot mă bântuie… lipsa prietenilor și colegilor de generație a căror prezență sunt sigur că amplifica evenimentul dându-i nota cuvenită. De pe valea Lipovei până la Zăbrani cu toți ne adunam să te sărbătorim și tu ști bine ce însemna asta…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button