Liga a 2-a

Gușatu a plecat de pe banca lui Poli după eșecul din derby-ul cu UTA, fostul atacant a invocat motive de ordin personal!





Săptămână plină de evenimente în campionatul Ligii 2. Pandurii Târgu Jiu l-a schimbat pe antrenorul Adrian Bogoi cu Tiberiu Bălan, Florin Bratu şi-a dat demisia de la Turris-Oltul Turnu Măgurele, patronul clubului Daco-Getica Bucureşti a anunţat că retrage clubul din campionat, iar ASU Politehnica Timişoara a rămas, la rândul ei, fără antrenor. Clubul alb-violet a anunţat că Mugur Guşatu şi-a dat demisia din motive personale.

Anunţat pe 31 august şi instalat pe 2 septembrie, Mugur Guşatu (50 de ani) a rezistat pe banca echipei ASU Politehnica Timişoara opt meciuri, şapte de campionat şi unul de Cupa României, adică o perioadă de aproape două luni de zile. Locul acestuia va fi ţinut până la numirea unui nou antrenor de secundul Toni Foale.

”Din motive personale, Mugur Guşatu a decis să renunţe la colaborarea cu echipa noastră. Îi mulţumim pentru tot ce a încercat şi a reuşit să facă în alb-violet. Lotul de jucători va fi coordonat în continuare de Toni Foale”, anunţă clubul ASU Politehnica Timişoara.

9 puncte din 13 obţinute de ASU Poli cu Mugur Guşatu antrenor în acest sezon

Eşecul din derby-ul cu UTA, scor 0-1 la Arad, a tulburat apele la ASU Politehnica, iar după trei zile cele două părţi au ajuns la un acord în privinţa rezilierii contractului.

Guşatu preluase echipa începând cu etapa a 6-a, când l-a înlocuit cu Cosmin Petruescu. În cele opt meciuri în care a fost antrenor principal la Timişoara a înregistrat două victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri.

ASU Poli se află în acest moment pe locul 16, retrogradabil, cu 13 puncte acumulate în 12 meciuri jucate în 13 etape. Echipa timişoreană are trei victorii, patru egaluri, cinci înfrângeri şi un golaveraj pozitiv: 11-8. Clasamentul ar putea suferi însă modifică dacă se confirmă faptul că Daco-Getica se retrage din campionat, ASU Poli urmând a fi avantajată, deoarece a pierdut meciul direct cu bucureştenii, iar rezultatele obţinute de aceştia în cele 13 runde vor fi anulate.

Rezultate obţinute de ASU Politehnica Timişoara cu Mugur Guşatu antrenor:

Et. 6: Turris-Oltul Turnu Măgurele – ASU Poli 2-0
Turul 4 Cupa României: CSM Reşiţa – ASU Poli 1-0
Et. 7: ASU Poli – Farul Constanţa 0-0
Et. 8: ASU Poli – CSM Reşiţa 0-0
Et. 9: Viitorul Pandurii Târgu Jiu – ASU Poli 1-4
Et. 10: ASU Poli – Campionii FC Argeş 3-0
Et. 12: ASU Poli – Metaloglobus Bucureşti 1-1
Et. 13: UTA Arad – ASU Poli 1-0

În etapa următoare, ASU Poli joacă sâmbătă, de la ora 14:00, pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi, în etapa a 14-a a Ligii 2.

Liga 2, malaxor de antrenori: Şapte echipe şi-au schimbat în acest sezon, cel puţin o dată, antrenorul

ASU Poli devine una dintre cele trei echipele din Liga 2 care în acest sezon şi-au schimbat antrenorul de două ori, după Sportul Snagov şi Turris-Oltul Turnu Măgurele.

De altfel, Liga 2 a devenit un malaxor de antrenori şi au trecut doar 13 etape incomplete, deoarece sunt şapte meciuri restante.

Concordia Chiajna, Universitatea Cluj, Sportul Snagov, Campionii FC Argeş, ASU Politehnica Timişoara, Pandurii Târgu Jiu şi Turris-Oltul Turnu Măgurele sunt echipele care în acest sezon şi-a schimbat cel puţin o dată antrenorul, neincluzând aici şi Daco-Getica, cu toate că formaţia bucureşteană l-a avut ca principal fie pe Marius Baciu, fie pe Sorin Bucuroaia, însă Baciu a fost întotdeauna prezent pe bancă şi el a fost cele care a decis echipa şi a dat indicaţii.

liga2.prosport.ro

2 comentarii

  1. Nu stiu ce sa spun?….Nu ma bucur,dar nici rau nu imi pare….ca se mai preda un antrenor de la Poli….Dedesubturile le stiu ei mai bine,nu este treaba noastra….Am trecut si noi prin momente de pericol de retrogradare si probabil ca ei ne-ar fi cantat prohodul….
    Eu doresc ca din sezonul viitor sa nu ne mai intalnim curand,in sensul ca ei sa reuseasca sa ramana,dar noi sa fim in Liga 1-i si sa ne mai intalnim, nu cand Doamne fereste ca noi sa retrogradam ci sa reuseasca si ei sa promoveze….Poate ca atunci Gigi TV,va transmite…..
    Pana atunci vom vedea transmisii a proasta,in care auzim discutiile jucatorilor,cu tribune goale…..
    Ca dehhhhh….Nu se vad decat Rapid si Petrolul….,eventual si retrogdradabila U Cluj….

    0
    0
  2. Ce bandit e Ciuclea, al naibii de securist. El nu știa la începutul campionatului ce va face echipa lui?
    A încuract tot campionatul, că așa vrea el. Bani are mulți, mulți!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button