UTA Arad

Ultimii adversari ai UTA-ei și-au schimbat antrenorii! Balint: „Empatizez cu ei, pe de altă parte mă bucur că la Arad am toate condițiile pentru a munci!”





Coincidență sau nu, ultimii doi adversari ai UTA-ei nu mai au pe bancă aceiași antrenori începând cu această săptămână. În intermediară, Turrisul nu a reușit să o bată pe UTA la Turnu Măgurele, deși a jucat o jumătate de oră în superioritate numerică, iar duminică, ASU Poli a pierdut derby-ul Vestului la Arad. Sigur, formația teleormăneană avea să cedeze și la Călărași (2-3), după care a venit anunțul despărțirii de Florin Bratu, cu Marius Baciu, Dan Alexa și Nicolae Dică printre posibilii înlocuitori. În sschimb, Mugur Gușatu și-a dat demisia ieri, iar clubul de pe Bega l-a anunțat pe Antonio Foale interimar.

Întrebat despre rolul echipei sale în schimbarea celor doi tehniciani, Laszlo Balint a spus următoarele: „Nu cred că a influențat foarte mult meciul nostru de la Turnu Măgurele în decizia despărțirii lui Bratu de Turis, la fel cum nu cred că a contat foarte mult această înfrângere pentru Poli în decizia de a se despărți de Gușatu. Până la urmă ,sunt momente neplăcute în cariera unui antrenor, pentru că trebuie să lași în urmă o muncă, fie ea de câteva luni, sau chiar și de două săptămâni, cum fost cazul lui Florin Bratu, dar noi nu știm ce s-a întâmplat exact acolo. Sunt problemele cluburilor respective, eu empatizez cu ei și în general cu cei care se despart în timpul campionatelor de echipele lor. Pe de altă parte, eu mă bucur de faptul că la Arad am toate condițiilede a munci și totul merge cât se poate de bine până în acest moment. Suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește principiile pe care le antrenăm și jocul pe care îl prestează echipa, dar eu cred că și din punct de vedere al rezultatelor stăm destul de bine. Putem spune că suntem în grafic. Dar, e foarte important să avem constanță în primul rând în evoluție, pentru că evoluțiile bune îți aduc și rezultate are”. 

ASU Poli devine una dintre cele trei echipele din Liga 2 care în acest sezon şi-au schimbat antrenorul de două ori, după Sportul Snagov şi Turris-Oltul Turnu Măgurele. De altfel, Liga 2 a devenit un malaxor de antrenori şi au trecut doar 13 etape incomplete, deoarece sunt şapte meciuri restante. Concordia Chiajna, Universitatea Cluj, Sportul Snagov, Campionii FC Argeş, ASU Politehnica Timişoara, Pandurii Târgu Jiu şi Turris-Oltul Turnu Măgurele sunt echipele care în acest sezon şi-a schimbat cel puţin o dată antrenorul, neincluzând aici şi Daco-Getica, cu toate că formaţia bucureşteană l-a avut ca principal fie pe Marius Baciu, fie pe Sorin Bucuroaia, însă Baciu a fost întotdeauna prezent pe bancă şi el a fost cele care a decis echipa şi a dat indicaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button