Fotbal judetean

Răzvan Ristin juca în Liga Elitelor când tatăl său își trăia ultimele clipe: ”Voi lupta în continuare pentru visul meu, pentru că știu că asta ți-ai fi dorit și tu”

Vestea șocantă a morții lui Dan Ristin a bulversat lumea fotbalului arădean chiar cu puține minute înainte de meciurile oficiale din ligile trei și patru. De altfel, fostul președinte al Victoriei Felnac era piesă importantă în organizarea partidei de sâmbătă, de la ora 15, de pe arena „Momir Dușan”, cu Podgoria Pâncota. Ceilalți „oficiali” ai clubului au încercat să ia legătura cu Ristin încă din după-amiaza zilei  de vineri, dar, ca și familia, apelurile lor telefonice nu au avut destinatar. Prin urmare, au fost monitorizate atent site-urile de știri pentru un posibil accident de mașină. Nimeni nu se gândea la scenariul horror de a doua zi. Minute de reculegere s-au ținut pe toate stadioanele din județ în partidele de ieri și azi, Felnac – Pâncota a fost, bineînțeles, amânat printre lacrimile jucătorilor, antrenorului Ciba și a restului membrilor staffului lui VI-FE.

Băiatul fotbalist al lui Dan Ristin a trăit și el o zi intensă. Avea meci în Liga Elitelor sâmbătă dimineață, la ora 10, pe terenul „FZ”. De obicei, drumul de la Felnac la Arad îl făcea cu tatăl său, dar mama sa l-ar fi liniștit, spunându-i că acesta din urmă a venit târziua acasă și a plecat devreme, cu treabă. Având probleme cu spatele, Răzvan Ristin a jucat doar zece minute în Atletico Arad – Juventus Timișoara (2-2), după care gândurile negre au venit peste el unul după altul. Fiindcă mama sa a fost solicitată de procurori și poliție, iar sora sa, Anca, e plecată la studii în Anglia, Răzvan a rămas acasă cu Bogdan Oneț, antrenorul său de la Atletico.

În această dimineață, răpus de durere, Răzvan Ristin, campion național cu Atletico în urmă cu patru ani de zile, a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook: Ai fost și vei fi în continuare un model pentru mine demn de urmat în viață. Nu te voi dezamăgi niciodată și voi lupta în continuare pentru visul meu, pentru că știu că asta ți-ai fi dorit si tu, te iubesc și te voi iubi veșnic tati!”

Printre cunoscuții lui Dan Ristin s-au făcut și se fac tot felul de „filme”, dar niciunul dintre ele nu are ca finalitate sinuciderea. Dan iubea prea mult viața, își iubea prea mult soția și copiii, dorea să-l vadă pe Răzvan realizat. Cu școală și în tricoul UTA-ei, echipă al cărui suporter înfocat era. Surse din achetă vorbesc despre prea multe echimoze pe corpul lui Dan ca să avem de-a face cu un caz clasic de suicid. Răspunsurile le vor da anchetatorii în zilele, săptămânile sau lunile ce urmează.

În acest moment, avem multe întrebări fără răspunsuri și o avalanșă de mesaje de compasiune și condoleanțe pentru familia atât de greu încercată. Clubul din Felnac sau Atletico Arad, unde activează fiul Răzvan, sunt – bineînțeles – cele mai afectate și chiar implicate în tragicul eveniment ce a lovit fotbalul arădean și nu numai de ieri încoace.

 

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close