UTA Arad

Doană: „Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, nu le pot imputa înfrângerea! Din păcate, punctăm doar la impresia artistică”





CSM Reșița a murit frumos în meciul cu UTA. Bănățenii au avut forța să revină de la 0-2 într-o repriză secundă bună pentru ei și foarte slabă pentru arădeni. Execuția de kinogramă a lui Romario Moise a trimis toate punctele pe Mureș, spre dezamăgirea tehnicianului „roș-negrilor”. „După aspectul jocului, meciul trebuia să se termine cel puțin egalitate. În repriza a doua, am dominat meciu, în afara golului luat din acea execuție, adversarul nu ne-a pus probleme. Sunt dezamăgit pentru că, dacă mai pui un jucător să dea așa la poartă, nici în 100 de ani nu reușește. În plus, e al doilea joc în care luăm gol la ultima fază și e păcat de efortul băieților. Am început practic de la 0-1, după o greșeală de marcaj la o fază fixă în careu. Apoi am luat al doilea gol din lovitură liberă și de la 2-0 era foarte greu să revii. Îi felicit pe băieți pentru jocul, atitudiunea și dăruirea din repriza a doua, nu le pot imputa înfrângerea. Din păcate, fotbalul se joacă pe puncte. Noi punctăm doar la impresia artistică și punctele sunt la alții”, a spus Leontin Doană, la finele disputei cu Campioana Provinciei.

Pe de altă parte, antrenorul echipei di Valea Domanului nu e foarte îngrijorat cu privire la ceea ce va urma pentru echipa sa. „O victorie te poate urca 4-5 locuri în clasament, o înfrângere te ține acolo jos. Dacă prestăm un joc ca cel de la Metaloglobus sau cel de azi, din repriza a doua, o să ducem și puncte. Din păcate, Reșița este dependentă de Breșneni, care încă nu este în ritm. Nu este refăcut total, dar experiența lui e foarte importantă. L-am băgat azi fiindcă am vrut să aducă un plus, l-a adus, dar nu a fost suficient”, a mai explicat Doană.

Reșița rămâne pe loc retrogradabil după runda a 14-a, iar etapa viitoare se deplasează la Călărași, unde fosta prim divizionară are mare foame de puncte.

5 comentarii

  1. iAuzi mai la DOANA ca mai trebuie 100 de ani ca un jucator sa dea asa la poarta si sa nimereasca gol ca MOISE,,,,!Alo Leo Doana nu stiu daca e chiar asa,dar si voi intr-o 100 de ani nu mai prindeti o asa promovare norocoasa cum ati avut cu Soimii Lipova lui Radu Pop care a avut la un moment dat o caruta de puncte avans si apoi a pierdut avansul de puncte in favoarea voastra……Asta da noroc..si tu poti canta altora care n-au jucat fotbal……!!!Doana ca si Pelici ai vrut sa ne pui piedica prin gesticurarile tale si intrarea in teren pentru care ai luat caronas galben….!Binele se uita d-le Doana….!Hai UTA !

    0
    0
  2. Simpatic stimabilul, pentru el azi s-a jucat doar repriza a doua, nu contează că la pauză puteam să intrăm cu 3-0, sau că ambele goluri inscrise de ei au fost cu mare ajutor ori din partea noastră ori a arbitrului.
    Eu spun să privească partea bună după acest meci, azi au pierdut din cauza unei execuții de generic pe care n-o vor uita prea curând.

    0
    0
  3. Salbaticul asta nu ar avea ce cauta pe banca echipei,arbitrii ar trebui sa fie mult mai exigenti cu genul asta de comportament,un antrenor ar trebui sa fie un exemplu si un pedagog nu o maimuta scapata din jungla,la fel si petrescu si altii ca ei,sa nu mai amintesc de cartu…

    0
    0
  4. Bobare ai fost mic si la Tg Mures si tot asa ai ramas..!Nu ti-a mers f.bine cu Fl.Marcu, desi a fost. fault inaintea unui gol al.vostru, iar un asistent a tras cu voi…fiind iz de offside….Desi UTA nu a jucat bine in repriza a 2-a,totusi si norocul e important dupa unele puncte pierdute de noi cam aiurea !Nu stiu cum se face ca tu d-le Doana si carasanul lui Mariana,Draghicescu sunteti anti-uta,desi poate Doana n-ai uitat ca odata CSM Resita a promovat in divizia A in urma cazului HAINA DE BLANA…..!Estericule…. daca intelnesti pe fosta.extrema stanga resiteana Florea,,sa-i transmiti salutari si sanatate multa de la un utist fost coleg cu col. Vali Homescu de la rutiera..!Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button