UTA Arad

Televiziunile s-au răzgândit și au mutat UTA – Viitorul Pandurii duminică, la ora 14

Golul din foarfecă al lui Romario Moise la Reșița pare să fi convins televiziunile să fie prezente mai mult la meciurile UTA-ei. Astfel, echipa arădeană nu va mai juca cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu la „matineu” sâmbătă, ci a doua zi, de la ora 14. Probabil, contează și parcursul bun din ultima vreme a formației lui Cristi Lupuț și o dispută dintre echipele de pe locurile 2 și 4, pe arena „Motorul”, suscită destul interes.

Totodată, arădenii au aflat că vor disputa partida restanță din cadrul rundei a 6-a miercuri, 6 noiembrie, începând cu ora 17,45. Bineînțeles, confruntarea Universitatea – UTA, de pe „Cluj Arena” va fi transmisă și ea în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. În fine, la Pitești, cu FC Argeș se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 15. Meciul e și el transmis în direct pe micile ecrane.

În altă ordine de idei, astăzi, Bogdan Stancu va face investigații suplimentare pentru a se descoperi entitatea accidentării suferite la antrenamentul de vineri. Se teme o nouă ruptură musculară la același picior (stângul), dar în alt loc.

Comentarii Facebook

6
0

3 comentarii

  1. Mai bine nu ne bagau in seama si ne lasau sambata la matineu deoarece miercuri avem deja la U si sunt doar 2 zile intre meciuri , si apoi iar 2 zile pana la cel de la Arges.

    10

    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close