Rugby

Au jucat sau…au fost lăsați să joace doar o repriză: RC Grivița – CS Universitatea Arad 22-14 (8-14)





Rugbiștii arădeni au fost la o repriză distanță de bifarea primului succes stagional în deplasare. La București, contra celor de la RC Grivița, „studenții” au făcut 40 de minute foarte bune, pe care le-au terminat în avantaj pe tabelă: 14-8! „În a doua repriză, arbitrii pur și simplu nu ne-am mai lăsat să mai trecem de mijlocul terenului. O să depunem un memoriu”, ne-a relatat Marian Grindei, antrenor și jucător la CS Universitatea.

Cornel Farcaș și Daniel Stoica au fost autorii eseurilor pentru arădeni, iar George Szucs a reușit ambele transformări. În actul secund a punctat doar echipa din Capitală pentru rezultatul final de 22-14, unul ce nu trimite nici măcar punctul bonus pe Mureș.

Grindei, Argintaru, Dulgheru – Pintea, A. Farcaș – D.Stoica, Cristea, Lucanu – Tiron, Burai – Szucs, Nastiuc, Sîrbu, C.Farcaș – Zăhărescu a fost primul „15” al celor de la CS Universiatea cu Grivița, pe parcurs mai intrând în luptă: Dat, Chereji, Popescu, Pasztor, Tat și Marinca.

CSU Arad rămâne pe locul 5, cu opt puncte în clasament și cu un bilanț de două victorii și patru înfrângeri. Sâmbăta viitoare, de la ora 11, pe arena din Sânnicolau Mic, „studenții” o găzduiesc pe CSM Galați, echipa de locul 3.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button