UTA AradzTOP ARTICOLE

Live-text Liga a II-a, ora 14: UTA – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2-0, final





La ora 14, UTA își dispută la Arad, pe arena „Motorul”, partida din cadrul etapei a 15-a a Ligii a 2-a la fotbal. Adversar îi este Viitorul Pandurii, echipă neînvinsă cu 5 etape, interval în care a bifat 4 victorii şi o remiză.

Formații:

UTA: Iacob – A. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Tomozei – Oroian, Lorenzi, Moise, Ursu – Buhăcianu, C. Rus. Pe bancă: Bolboașă – Șeroni, Deta, Hrezdac, Miculescu, Ioniță, Bustea.

Viitorul Pandurii: Moga – Chelaru, Yabre, Oros, Andr. Dragu – Prejmerean, Chiorean – Buia, Astafei, Gârbiţă – V. Pop. Pe bancă: Anca-Trip – Negrean, Bădăuță, Hăjmășan, Băican, Cioiu, Zaborowski.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Radu Despa (Baia Mare), Călin Cimpoieru (Lugoj). Rezervă: Marius Onuț (Satu Mare)

Observatori FRF: Iulian Spătaru și Romeo Malac (ambii din Timișoara)

Min. 1: A început partida de la Arad, UTA joacă în alb-roșu, oaspeții în albastru-alb. Sunt aproximativ 2500 de spectatori pe „Motorul”

Galeria UTA-ei au afișat un banner în memoria victimelor din Clubul Colectiv: ”Patru ani de la o tragedie de neiertat / Același sistem, nimic nu s-a schimbat”. Pe 30 octombrie au murit 64 de oameni în incendiul din clubul bucureștean

Min. 2: V. Pop trimite primul șut pe spațiul porții dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri ușor lateral stânga

Min. 8: Se joacă pe contre la Arad, fără ocazii de gol deocamdată

Min. 16: Gârbiță centrează din stânga, Prejmerean trage din voleu, de la 16 metri, pe mijlocul porții de unde Iacob reține fără probleme

Min. 20: A. Rus centrează de pe dreapta, Chelariu acordă corner în ultimul moment din fața lui C. Rus

Min. 28: Oroian primește pe dreapta în careu, dar centrează greșit pe colțul opus

Min. 36: GOL UTA! Combinație scurtă Tomozei – Moise. acesta din urmă trage cu sete, cu exterioril, din 15 metri, ușor lateral stânga, la colțul scurt, la semi-înălțime

Min. 38: Buhăcianu scapă în viteză pe dreapta, centrează puternic, Ursu nu ajunge la lovitura cu capul, mingea ajunge la C. Rus, care trage din prima puțin pe lângă colțul scurt

Min. 44: Prejmerean e avertizat pentru fault la Ursu la 18 metri ușor lateral stânga

Min. 45+1: Repriza se încheie cu o lovitură liberă executată de R. Moise peste poartă. E pauză, la scorul de 1-0

Min. 46: S-a reluat partida, fără schimbări în cele două echipe

Min. 49: Ursu, care a schimbat banda cu Oroian, a tras din 12 metri lateral dreapta, Moga a reținut de la colțul scurt

Min. 57: Prima schimbare la Viitorul Pandurii: A ieșit V. Pop și a intrat Bădăuță

Min. 59: Bădăuță șutează pe jos de la marginea careului, Iacob respinge greu în dreapta și apoi A. Rus eliberează pericolul

Min. 60: Galben pentru Melinte

Min. 61: A doua schimbare la Viitorul Pandurii: A ieșit Chelariu și a intrat Negrean

Min. 63: Ilie îl trage ușor de tricou pe Buia din postură de ultim apărător, jocul continuă spre disperarea oaspeților

Min. 65: GOL UTA! Moise mai execută impecabil o lovitură liberă de la 18 metri, ușor lateral dreapta, mingea merge lângă bara din stânga lui Moga

Min. 68: Bădăuță a tras din prima, din 20 de metri, după pasa lui Negrean, Iacob reține în doi timpi

Min. 69: Dublă schimbare: La Viitorul a intrat Cioiu în locul lui Buia, la UTA, A. Ioniță în locul lui C. Rus. Melinte devine căpitan

Min. 73: Galben și pentru Gârbiță

Min. 78: A doua schimbare la UTA: Iese Oroian, cu probleme medicale, intră Miculescu

Min. 79: Buhăcianu centrează din careu, lateral stânga, Moise reia cu capul din 6 metri, puțin pe lângă colțul din dreapta lui Moga

Min. 80: Cioiu trage cu stângul, pe jos, de la marginea careului, Iacob respinge cu ceva emoții

Min. 84: Chiorean pasează pe jos în centrul careului mic, Yabre reia în plasă, dar e semnalizat în offside

Min. 87:  Schimbare la UTA: iese Ursu, intră Bustea

Min. 90: 3 minute de prelungire

Min. 90+3: Fluier final la Arad, UTA cștigă cu Viitorul Pandurii, grație dublei lui Romario Moise









37 comentarii

  1. HAI BAIETII , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Meciul este pe DGI SPORT 1 . Ce tupeu pe Luput asta care declara asa cu aceeasi aroganta ca vine la Arad dupa trei puncte !!! Baietii , ambitionati-va si aratai ca sunteti mai buni ca ei si aratati-i acestui arogant si plin de el ca nu este asa si sa plece cu coada intre picioare !!! Asa sa fie !!!

    0
    0
  3. Pai trebuia sa fie si el mai discret ca doar nu juca cu Adanca bolovani !!! BRAVO BAIETII asa va vreau, daca Cipri Rus era mai atent in fata portii ,aveam 2-0 dar este bine si asa, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  4. Singura afirmatie reala… „sa inscri atatea goluri si sa nu iei gol…” Oricum mi se pare paralel.. Poate gresesc dar…. Lipsa de profesionalism… Am inteles ca Topescu era un comentator foarte informat!!

    0
    0
    1. Păcat ca nu l-ai prins pe Țopescu,datorită comentariilor lui am reținut numele sportivilor și ii mai știu și acum după 40 de ani,din nefericire comentatorii din ziua de astăzi cunosc mai putin decât un microbist,este inadmisibil așa ceva, dar este real.Daca ar avea putin profesionalism sau măcar Rușine s-ar pregăti înainte de transmisii și ar cauta in arhive sa vadă o transmisiune măcar făcută de regretatul Cristian Țopescu ca material de studiu!E păcat!

      0
      0
    2. BRAVO UTA PENTRU VICTORIE !!!!A fost greu astazi in unele momente mai ales ca Buia j si Garbita au fost odata de UTA,Garbita antrenat de ,,cel de sport,,care aproape in permanenta pierdeam meciurile ! Astazi nu mai sunt comentatori buni de fotbal cum erau Eftimie Ionescu(Broscoiul),Arestide Buhoiu, VictorTudor Popa,Gheorghe Minoiu,Sebastian Domozina,N,Secosan,Cristian Topescu……..etc,etc.Hai UTA si sa luam punct ori 3 puncte la U Cj ce ne-a capacit de multe ori si apoi la Pitesti unde n-am mai castigat de pe timpul cand era tanar Dobrin,,,,!

      0
      0
      1. In graba l-am uitat pe Teodor Mateescu alt comentator cu glas deosebit si f.documentat.O fina de-a mea e din Mihalt si ruda cu fotbalistul lui Sepsi ,,Carnat,, ,dar eu ma vizitez cu tatal fotbalistului Nicolae Cirnat ce a fost arbitru pe timpuri si care se mira ca la DIGI comentatorii ii pocesc numele fiului sau, facandu-l CARNAT !

        0
        0
        1. La cei 66 ani pot spune ca am umblat dupa UTA pe majoritatea stadionalor romanesti si nu pot uita atmosfera de pe stadione ca 23 August,Natioinal,Giulesti,Regie,1 mai (Paltinisanu) si CFR din Timisoara,Neuman,IMoina,si Dr Radulescu din Cluj,Bistrita Hunedoara,Deva,Brasov..Farul din C-tanta,Pandurii din Tg Jiu.,Dealul Copoului din Iasi……….unde am intalnit > spuma comentatorilor de fotbalsub glie< dar au stralucit in comentarii fotbalistice !Hai UTA si impuls la Neuman !

          0
          0
      2. Pe langa comentatorii amintiti mai sus nu pot uita pe Radu Urziceanu,Coca Cosma Teoharie ,Dan Stefanescu, Grigore Ilisei ,Doru Dinu Glaban ,Radu Anghel Barna ,Ciprian Ardelean, Ilie Dobre….Valy Vischi….! Deoarece comentariu mi-a aparut cu franturi,spun ca unii dintre acestia se afla>sub glie< !Hai UTA si impuls la Neuman !

        0
        0
  5. Bravo UTA !! Ca o paranteza…de mult nu am vazut comentariile criticului de serviciu… nelipsitul „dascalu” ,

    0
    0
  6. Bravo UTA! Moise chair este fotbalist, Tomozei e cel mai bun fundas de la zilele de aur ale lui Botis din era Tisza. Nu practicam un fotbal spectaculos, dar nu vad nici o echipa in stare sa ne bate. Oroian excelent ca junior. Hai UTA si la Cluj!

    0
    0
  7. Un 2-0 pornit tot din inspiratia si valoarea lui Moise, cu putine ocazii de gol, o structura mai mult defensiva. O echipa serioasa cistiga si cand joaca mai slab.Apararea , din nou cu sincope. Mijlocul slab, la constructie mai ales, Ursu a fost sub pretentii, Lorenzi doar defensiv, si cam obstructionist. Buhaceanu,..din nou slab, Rus, azi ..inconsistent. Echipa buna, Viitorul Pandurii care stie cu mingea, ne- a dat si gol, noroc ca a fost offside. Dupa 2 victorii cu un joc asa si asa, astept ca la Cluj sa jucam bine, si sa nu venim cu mina goala, desi Clujul; si-a mai revenit. Nu pot uita ca Ilie merita eliminare, este de neadmis ce a facut, iar Melinte a luat galben in terenul advers. .Stam cam prost cu pasele cu constructia, spre final, dominati tinem greu de minge, traim din valoarea individuala a unora. Dar la victorie sa nu fim rai. Am mai bifat 3 puncte intr-un meci..complicat. Doamne ajuta-ne si la Cluj !

    0
    0
    1. Wow, ma mir cate deslikeuri ai primit. Un comentariu la subiect, 100% adevarat, dovedeste doar ca oamenii nu se pricep la fotbal, doar la rezultate se uita

      0
      0
  8. daca am avea asa arbitraj si la Cluj, am avea viata mai usoara….azi , fara suparare. arbitrul ne-a dat mai mult decat 5 % pentru gazde…sa fim sinceri…Bafta si la Cluj…

    0
    0
    1. Ma uit pe clasemant!! Petrolul are +6 la adevar.. Si noi + 8…e periculoasă această echipa!! Aaa…. si are si ea cateva jocuri amanate!!

      0
      0
    2. Adevărat..dar poti să imi spui ultimul meci in care UTA a fost favorizată? Astazi a fost într-adevăr la faza lui Ilie, dar in prima repriza a fost un hent in careu care nu s-a dat pt UTA.

      0
      0
  9. Ma uit pe clasemant!! Petrolul are +6 la adevar.. Si noi + 8…e periculoasă această echipa!! Aaa…. si are si ea cateva jocuri amanate!!

    0
    0
  10. BRAVO BAIETII, BRAVO LASZLO BALINT PT. PROFESIONALISMUL DE A ANTRENA PE ACESTI BAIETI MINUNATI !!! BRAVO GALERIEI si TUTUROR SPECTATORILOR UTISTI PREZENTI LA MECI, A-TI CREAT O ATMOSFERA EXTRAORDINARA CA DE FIECARE DATA !!! Iata ca acest Luput arogant a plecat de data asta cu mana goala de la Arad, ce credea ca ii mai merge !? BRAVO BAIETII , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
    1. A scos capul de pe banca si a injuat spectatorii. Vreau sa cred ca a fost la nervi, caci am vazut ca si a cerut scuze….

      0
      0
  11. La nervi , la nervi dar chiar si asa el trebuia sa se abtina si sa stea in banca lui si nu sa se rafuiasca cu spectatorii !!! Spectatorii s-au enervat pt. ca el nu s-a comportat tocmai cat de cat OK fata de UTA., prea a fost vehement la unele faze si cu niste intrari grosolane la disperare, ceea ce i-a infuriat pe spectatori ,trebuia sa aiba respect fata de echipa unde a jucat UTA.!!!

    0
    0
  12. TREBUIE SPUS AM CASTIGAT DAR JOCUL SUFERA! CINE NU VREA SA VADA NU VA VEDEA NICIODATA! UTA nu mai joaca asa cum Juca inaintea meciului cu echipa baiatului lui DRAGNEA ,TURRIS TG.Magurele! S-a rupt ceva si trebuie sudat SI ACUM -,urmeaza o perioada extrem de importanta si solicitanta din toate punctele de vedere1 Daca vom muncii si vom fi seriosi vom aduce puncte din deplasari;le de la Cluj RESPECTIV Pitesti! DACA NU VOM JUCA CU NERV si vom juca fara FLAGa ca si in ultimile partide vom veni din deplasari cu desaga Goala! SPER CA EU SA MA INSEL, DAR CEL MAI MULT IMI DORESC O ECHIPA UTA care sa aibe vana si sa invinga in toate meciurile pe care le joaca! HAIDE UTA ,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  13. Toate ca toate,UTA are rezultate,are sanse de a promova, are sanse de a imbunatati jocul in ansamblu,are antrenor,va avea si jocurile restante din trei in trei zile,si deplasari lungi ,dar………..LUCRARILE LA STADION STAGNEAZA SI NE VOM TREZI PROMOVATI IN LIGA 1 IAR NICI IN AUGUST 2020 STADIONUL NU VA FI DEFINITIVAT.Mai este mult de lucru acolo la stadion,de la vestiare,grupuri sanitare,tribuna oficiala si VIP,invelitoarea laterala pe circumferinta stadionului,scaunele de la tribune,gazon etc.
    Acest comentariu este in mod deosebit pentru edilii Aradului,pentru cei responsabili cu desfasurarea lucrarilor din cadrul Primariei Arad,etc.
    P.S. Sustin ideea ca de la Mara nu am mai avut asa fotbalist ca Romario Florin Moise

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button