Gloria Lunca Teuz Cermei

Cermeiul pierde meciul de 6 puncte cu Deva! Moisă: „Nu ne-a ieșit nimic, parcă am fost o echipă nouă” v.s. Nanu: „Joc consistent, victorie meritată”+FOTO

Ce au luat pe mere la Timișoara, au dat pe pere astăzi, acasă, fotbaliștii Gloriei Lunca Teuz, cu ocazia vizitei echipei din Deva, aflată sub ei în clasament. Dar, „sămădăii” au fost de nerecunoscut, parcă terenul propriu nu le priește deloc, amânând și de această dată întâlnirea cu primul succes stagional în fața propriilor fani.

Problema e că de data aceasta, „roș-albii” nu au scos nici remiza, iar Flavius Moisă explică de ce. „Nu a ieșit nimic astăzi, un meci foarte slab din parta noastră. Nu am avut determinare, nu am avut posesie, nu am câștigat nici mingea a doua, nici mingile lungi nu ne-au iesit, iar mingile utile în careu nu le-am rezolvat cu luciditate. A fost un meci de 6 puncte, trebuia să câștigăm să avem liniște pentru la iarnă, așa se cam complică lucrurile. Cum am spus, nu am jucat nimic astăzi, parcă am fost o echipă nouă. Greu pot să spun ceva despre joc pentru că nu prea am ce. S-a văzut tare absența lui Ivan Ciubotariu, suspendat pentru cartonașe, am fost rupți în două și am luat goluri pe faze fixe. Nu jucăm mingea și vine adversarul și marchează. Încercăm să scoatem puncte din meciurile care urmează, chiar și din deplasarea infernală de la Criș”, a punctat antrenorul cermeianilor.

Jude (2) și Țoiu, cărora le-a replicat doar mezinul Todoran, au adus victoria pentru echipa de la poalele Cetății devene. „Am reușit un joc bun, consistent, soldat cu o victorie meritată, fără discuții. Am jucat bine și în celelalte meciuri, dar am ratat și adversarul ne-a taxat. Avem copii tineri, mulți de viitor, sub vârstă, i-am format ca echipă cu două săptămâni înainte de debutul turului. În iarnă vrem să ducem ceva jucători cu experiență ca să putem crește aceșt copii care promit. Sper să ne susțină în continuare conducerea orașului și să câștigăm cât mai multe partide de acum încolo, pentru că am pierdut nemeritat destule puncte și suntem destul de jos în clasament”, a punctat Ștefan Nanu, antrenorul celor de la LPS Cetate Deva.


Galerie foto Gloria Lunca Teuz Cermei – Cetate Deva

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/albums/72157711613565053


 

Comentarii Facebook

0
1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close