Crisul Chisineu-Criș

Crișul s-a cățărat din nou pe locul 2: „Mai inteligenți și mai maturi decât Hunedoara, victoria – consecință firească a jocului bun”

Dușul rece de la Craiova le-au prins bine celor de la Crișul Chișineu Criș, care, după numai două runde, au revenit pe locul 2 în clasament. Principala condiție era, bineînțeles, 6 puncte cu Horezu și FC Hunedoara, pe lângă rezultatele indirecte ce i-au fost favorabile pe linie.

Revenind la partida din orașul Corvinilor, gruparea de pe Crișul Alb a luat dublu avantaj după inspirația lui Forin Mateucă. Mai întâi, fostul mijlocaș al Mailatului a marcat, iar apoi a provocat autogolul lui Scarlat. Gazdele au revenit în joc cu 5 minute înainte de final, prin Burlacu, când era, însă, prea târziu. „Fără accidentații Pavel, Mărmăneanu și Roșu, am reușit, totuși, să alcătuiesc o echipă bună cu care ne-am impus pe terenul unei echipe unde nu toată lumea câștigă. E o victorie meritată, importantă, ca o consecință a jocului bun. Am avut o evoluție consistentă pe ambele faze și, pe lângă cele două goluri, am avut alte ocazii imense de a marca. Le mulțumesc băieților pentru implicare și cel mai important este că ne-am atins scopul, cele trei puncte care ne țin sus pe podium. Adversarul are jucători cu calitate, au fost arțăgoși, dar noi am fost mai inteligenți și mai maturi în joc, am avut controlul din toate punctele de vedere”, a spus Adi Abrudean, după Hunedoara – Crișul 1-2.

Vineri, „alb-albaștrii” își dispută ultimul derby județean al turului. „Vrem să continuăm pe aceași linie și săptămâna viitoare, chiar dacă pe terenul nostru Cermeiul, o formația în criză de puncte. Se știe că sunt orgolii și motivații în plus, dar noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu ne uităm la clasament până la finalul turului și să adunăm cât mai multe puncte până atunci”, a adăugat „principalul” Crișului.

Nouă puncte au rămas între primul și al doilea loc după etapa din acest weekend: Criova – 29, Crișul 20.

Comentarii Facebook

3
0

4 comentarii

  1. Mare frustrat esti . Nu ai vrea sa le sufli in p…ene rapitoarelor fara cuib ? Apropo daca esti asa barbat de ce nu te intalnesti cu rapitorul sef sa-i spui in fata ce ai de zis . Iti spun eu de ce pentru ca esti o vrabiuta mica mica de tot . Ai fost si ramai un frustrat urat

   1

   1
   1. Nu am cu nimeni nimic. Nu știu cine e rapitorul șef dacă te referi la președintele Radu, am tot respectul pt el, un om fair-play și fără ura cum ești tu și cel care se semnează Andrei, care mereu aveți de comentat la adresa antijocului, terenului, tribunelor sau a jucătorilor Crișului! Hai să ne vedem fiecare de echipele favorite, fără să băgăm bățul prin gard la vecini! Îmi cer scuze față de oamenii de calitate care susțin Lipova, ca președinte Radu, sau domnul din Germania Werni că indirect i-am jignit poate cu termenul răpitoare fără cuib, am intrat ca prostul la nivelul subteran al lui AndreiClaudenis

    2

    1
    1. In sfarsit iti recunosti potentialul. Si daca tii neaparat la statistici, noi am promovat inaintea voastra, am fost pe locul 1 20 si de etape, iar campionatul actual nu e gata, in conditiile in care suntem in pribegie de 4 ani. Ai dreptate, hai sa ne sustinem fiecare favoritii, fara sa dam in altii, daca ai notiunea de fair-play. Ceea ce a declarat Chechi este departe de fair-play, iar tu ai fost deplasat rau in toate comentariile la adresa Soimilor!

     2

     1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close