Polo

Poloiștii arădeni au inaugurat cu două victorii bazinul din Subcetate!





AMEFA a debutat cu două victorii în noul bazin al Aradului, din Subcetate. În prima etapă dublă a grupei valorice 5-8, din Superliga Națională, poloiștii arădeni au dispus cu 9-6 (Băltean 3, Barbur 2, Mureșan, Faragău, Chioveanu și Grama), sâmbătă și cu 15-11 (Schill 4, Chioveanu 3, Şerban 3, Furj 2, Băltean, Lucan şi Drăghici) duminică, de ultima clasată, Politehnica Cluj.

Antrenorul Cristian Cosma s-a bazat pe următorul lot: Cătălin Hodăgeu, Antonio Faragău Toth, Alex Băltean, Roland Furj, Mihnea Chioveanu, Tudor Barbur, Sergiu Palotaș, Claudiu Grama, Peter Nagy, Șerban Mureșan, Luca Drăghici, Mircea Samuilă, Horațiu Mureșan, Darian Luncan și Cristian Schill.

„Sunt mulțumit, cu toate că se putea și mai bine, mai ales în primul meci. Următoarea etapă e peste două săptămâni, tot acasă, cu Rapid”, spune Cristi Cosma. Aproximativ 200 de spectatori au urmărit meciul de sâmbătă seara, în timp ce în această dimineață au fost ceva mai puțini.

Proiect al Companiei Naționale de Investiții, în valoare de aproximativ 23.400.000 lei, bazinul din Subcetate a fost realizat în conformitate cu normele Federației Internaționale de Natație Amatoare. Construcția, administrată de Dorel Cura, fostul atacant al UTA-ei, cuprinde un bazin de competiție (cu o dimensiune de 33,33 m x 25 m și o adâncime de 2,30 m) şi un bazin de antrenament (de 25 m x 12.5 m și o adâncime variabilă între 1,20 – 1,60 m). Cele două tribune au o capacitate totală de 400 de locuri.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button