Cluburi polivalente

Dodean e în sferturi cu România, la Cupa Mondială!

În această dimineață, naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale pe echipe, de la Tokyo! „Tricolorele” au câștigat în mai puțin de o oră meciul cu Vanuatu, scor 3-0. Două dintre punctele compatrioatelor noastre au fost aduse de arădeanca de la CSM, Daniela Dodean Monteiro, la dublu, în pereche cu Eliza Samara, 3-0 la seturi (4, 3, 3) cu Stephanie Owea şi Anolyn Lulu și la simplu, 3-0 (3, 5, 3) cu Anolyn Lulu. Cel de-al treilea punct l-a reușit Bernadette Szocs, 3-0 cu Priscila Tommy.

Trei victorii în patru meciuri pentru arădeancă

Miercuri, în primul meci din grupă, România a cedat cu 1-3 în faţa Taiwanului.  Singurul punct al campioanelor europene en titre a fost reuşit la dublu, de perechea Elizabeta Samara/Daniela Monteiro Dodean, care s-a impus cu 3-0 (11-7, 11-5, 11-8) în faţa cuplului Hsien-Tzu Cheng/Szu-Yu Chen.

România a pierdut apoi următoarele trei partide de simplu, Bernadette Szocs fiind întrecută de I-Ching Cheng cu 3-1 (11-9, 7-11, 11-9, 11-6), Daniela Dodean a fost învinsă, dramatic, de Szu-Yu Chen cu 3-2 (8-11, 14-12, 11-9, 9-11, 11-9), iar Samara a cedat clar în meciul cu I-Ching Cheng, 0-3 (5-11, 8-11, 2-11).

Duel cu Japonia, pentru un loc în „careul de aşi”!

Tot miercuri, Taiwanul a dispus cu 3-0 de Vanuatu. Aşadar, Taiwan şi România se califică în sferturi. Adversara naţionalei noastre, în această fază, în drumul spre careul de aşi şi spre medalia mondială, e redutabilă naţională gazdă, a Japoniei, meci programat mâine seară!

csmarad.ro

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close