UTA Arad

Galerie FOTO Universitatea Cluj – UTA 1-1





Restanța dintre Universitatea Cluj și UTA s-a terminat nedecis. Scorul de 1-1 nu prea convine niciunei tabere și asta pentru că „roș-albii” și-au pierdut avantajul luat pe tabelă din minutul 11, după golul lui Ursu, cu 4 minute înainte de final. De cealaltă parte, „șepcile roșii” sunt în zona „nisipurilor mișcătoare”, mult sub așteptările din startul sezonului. Aproximativ 40 de suporteri arădeni și-au încurajat favoriții pe „Cluj Arena” aseară, unde a fost prezent și colegul nostru, fotoreporterul Viorel Muscă. O galerie foto semnată de el puteți vedea accesând linkul de mai jos:


https://www.flickr.com/photos/95487995@N07/albums/72157711678434188


 









3 comentarii

  1. Dacă îi numărați pe cei din galeria , UTE-i, sunt cel puțin 60, și nu 30 cum eronat sa scris! Și cei de la prosport au scris același lucru. Nu știu, care de la care, copiază!?!?

    0
    0
  2. Cati au fost la Cluj?Stima si respect acelora!Multumiri!Baieti faini,de nota 10!Te incanta total cand auzi galerie in deplasare,in conditiile in care exista echipe televizate a proasta,in care se aud vocile antrenorilor si jucatorilor…..cu tribune goale….
    Bravo SCU!Tineti-o dupa posibilitati,tot asa…!

    0
    0
  3. Nea Viorel,ca si de obicei,va multumim mult…Grija mare la tigari……le cam sudati…ar fi pacat sa ramanem fara fotografiile dvs…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button