Cluburi polivalente

Arădeanca Andreea Popescu a cucerit opt medalii la „naţionalele” de înot în bazin scurt

Înotătoarea Andreea Popescu s-a întors cu opt medalii de la Campionatele Naţionale în bazin scurt (25 de metri). Sportiva de la CSM Arad, pregătită de Viorel Bitang a obţinut următoarele performanţe la Miercurea Ciuc: aur la junioare, argint la tineret şi bronz la senioare, în proba de 50 de metri bras, aur la junioare şi tineret şi bronz la senioare, la 100 de metri bras şi aur la junioare şi argint la tineret, plus un loc 4 la senioare, la 200 de metri bras. Andreea Popescu, junioară ca şi vârstă, a încheiat competiţia cu opt prezențe pe podium, dintre care patru pe cea mai înaltă treaptă.

Sportiva arădeană s-a ales și cu o bursă din partea Comitetului Olimpic Sportiv Român, iar antrenorul ei, Viorel Bitang, a fost inclus în staff-ul tehnic al lotului naţional. Andreea Popescu mai are, în acest an, o competiţie internaţională programată la Gyor (Ungaria), în perioada 19-21 decembrie. În ceea ce priveşte secţia de nataţie a clubului arădean, urmează Campionatul Naţional de copii (10-11 ani), de la Braşov şi Cupa României rezervată cadeţilor (12-14 ani), de la Piteşti, din perioada 12-15 decembrie, cu Lucas Rad la start.

CSM Arad a mai avut prezenţe în finalele naţionale în bazin scurt şi prin: Patrick Kugelman, locul 4 la 200 de metri bras juniori, locul 7 la 400 de metri mixt juniori şi locul 7 la 100 de metri bras juniori, David Crişan, locul 8 la 100 de metri spate juniori, Dacian Codrean, locul 7 la 200 de metri fluture juniori şi Sara Rad, locul 6 la 200 de metri fluture, tineret. Înotătorii sunt pregătiţi de trei ani de Viorel Bitang, iar foştii lor antrenori sunt Daria Barta şi Martin Liptak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button