Fotbal judetean

25 noi arbitri pe terenurile fotbalului județean





Sub coordonarea lui Corneliu Tiulea și Emil Arsa, noul curs de arbitraj demarat la începutul acestei toamne s-a finalizat, ieri, cu examenul final. În sala de ședințe a Asociației Județene de Fotbal Arad, nu mai puțin de 25 de cursanți au trecut la statutul de arbitri. Candidații au avut de răspuns la 20 de întrebări de tip grilă, toți reușind cu succes să obțină calificativul admis.

Așadar, încetul cu încetul, Comisia Județeană a Arbitrilor îi vor delega la partidele din județ și pe „boboci” și anume: Lea Albulescu, Paul Andreescu, Lucian Benea, Adrian Brîndă, Dumitru Bobeciuc, Sergiu Borteș, Ilario Costa, Cosmin Coste, Tudor Crișan, Răzvan Feneșan, Cristian Jimon, Adel Kotroczo, Iosif Kotroczo, Alexandru Ladău, Roberto Mocan, Aurel Morar, Adrian Oală, Rebeca Pană, Mario Pele, Paul Sângeorgean, Vlad Stretcu, Patrik Stănică, Alexandru Șandor, Adrian Trif și Cristian Trif.









5 comentarii

  1. Pe vremuri , arbitrii ajungeau arbitrii, mai ales cind treceau de meciurile arbitrate la MAILAT, si filtrare de nea ILIE. Ce timpuri,,,,!!!O doamne ce rapoarte…Cum a schimbat nea ILIe, modul de complectare a raporteroler de arbitraj…. valabile si astazi.

    0
    0
  2. Arbitrilor din ARAD
    Le urez, numai de bine
    Si sa fluire cit mai bine
    Pe teren si nu la ciine.
    …………………………………
    TATA DE ARBITRU
    Merg la meci , si ma fac mic,
    Nimeni nu ma baga in seama
    Galeriile il , injura
    Pe baiat , numai de MAMA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button