UTA Arad

Măldărașanu, înainte de vizita UTA-ei: „Îi considerăm favoriți prin prisma locului din clasament, dar ne dorim să câștigăm!”





Duminică, UTA dispută primul meci al sezonului în Capitală. Laszlo Balint își va înfrunta fosta echipă, Metaloglobus București, aflată într-o formă bună având în vedere ultimele rezultate. Trupa antrenată de Marius Măldărășanu a pierdut un singur meci în ultimele nou.

Echipa bucureșteană a ajuns până pe locul 5 în Liga 2-a, la 5 puncte de liderul pe care-l întâlnește chiar duminică. „UTA este o echipă bună, nu mai trebuie să o spun eu sau alții. Băieții o arată pe teren, sunt pe primul loc. Am spus și după victoria noastră contra Farului că UTA are cea mai bună continuitate din punct de vedere al rezultatelor, împreună cu cei de la Mioveni. Bineînțeles, până la eșecul acestora împotriva Rapidului”, ne-a mărturisit fostul mijlocaș al Rapidului.

În returul sezonului trecut, antrenorul UTA-ei a lucrat cu o parte dintre jucătorii aflați și acum la Metaloglobus, însă Măldărășanu nu vede acest aspect ca pe un mare plus: „Nu știu dacă este un avantaj. Într-adevăr cunoaște câțiva jucători, nu mai sunt chiar atât de mulți antrenați de el în formula de start, doar 3-4 . Putem spune că există un mic avantaj, dar ce se întâmplă pe teren e cu totul altceva”

Partida din cartierul bucureștean Pantelimon este prima pe care UTA o dispută după revenirea pe primul loc în clasament, însă adversarii de duminică nu sunt intimidați de rezultatele „roș-albilor”. „Nu avem o ambiție în plus împotriva UTA-ei, chiar dacă e pe primul loc. Am jucat bine cu Rapidul și Petrolul, iar pe Turris, care la acea vreme erau pe primul,  i-am și învins. Respectăm UTA, însă noi ne dorim să câștigăm. Îi considerăm favoriți prin prisma locului din clasament și  nu este neapărat un impuls în plus că jucăm cu UTA. Aceeași atitudine am avut-o și când am jucat cu contracandidatele lor la promovare”, a încheiat Marius Măldărașnu.

La capitolul absențe, Claudiu Herea și fostul utist Robert Vîlceanu nu au putut fi recuperați și vor lipsi duminică, în timp ce fundașul George Caramalău s-a accidentat încă din cantonament și nu a jucat nici un meci în acest tur.

În cele două partide disputate până acum pe stadionul „Metaloglobus”, UTA a luat un singur punct și nu a marcat nici un gol: 0-0 în decembrie 2017 și 0-3  în luna aprilie a acestui an, bucureștenii fiind pregătiți de Laszlo Balint la acea vreme.

14 comentarii

  1. Trebuie ca UTA sa castige meciul cu Metaloglobus pentru a ajunge la adevar la +13,,deoarece nici Petrolul nu doarme,dar nici Rapidul…!Maldarasanu e rapidist si precis vrea sa ne puna piedica,dar cred ca nu reuseste !!!Hai UTA si victorie !

    0
    0
  2. Marțian vrea sa cumpere UTA Arad…La banii care îi are poate cumpăra toate echipele de fotbal din Arad.

    0
    0
    1. Marțian, vrea sa cumpere Dinamo! Nu te- ai lămurit ce papagal este? Dacă ai vrut sa faci o gluma, o ignoranta, cum ziceți voi , pruncalaii, in ziua de azi nu ți- a reusit. Măcar sa ne iasă noua la toti ce ce formam familia UTA. E momentul sa intram in A. Nu mai prindem așa o castana. Veci!

      0
      0
      1. Sint unul și același cu Profesiru și nu ma ascund după copac. As vrea sa va vad la stadion! As vrea sa vedeți un sfert din meciurile văzute de mine, și mai vorbim. Aici , sint câțiva cunoscători ai fenomenului, nu dau nume, dar și multi băgători de seama! Sper ca cei cu adevarat suporteri, sa bu se simtă lezați! Multumesc.

        0
        0
        1. Pentru cei carcotasi, am apăsat doua , trei taste gresit, intenționat!Faceți analiza pe text, intelectuali de mucava!

          0
          0
  3. …măi mynimax…doar de glume proaste te ții ! Altceva mai ai în bostanul ăla? Îți cam lipsește materia cenușie ,vezi poate o găsești la farmacie. Problema este ,ce faci tu cu ea ,că nu ști să o folosești tu.

    0
    0
  4. E simplu , doar …Hai UTA ,….se poate spune. Desi…ma bucur ca nu va juca Cl Herea, asta nu inseamna ca ei…se vor preda. Dar cred, cu tarie,…ca ii vom…dovedi.si pe …astia, macar egal ! Si mai sper ca Ionita sa ne arate ,…si el ca este la UTA si merita …chestia asta !. Deci…cred ca mergem sa …..luam totul !

    0
    0
  5. O’m vedea si sperante de bine…Doar de bine sa dorim…..Nu este simplu,dar maxim posibil….
    Realizabil perfect…..
    Offff UTA mea……

    0
    0
  6. Sper sa iasa bine si UTA. sa castige cele trei puncte puse in joc. Vom vedea asta la sfarsitul meciului !!! HAI BAIETII UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button