Crisul Chisineu-Criș

Crișul s-a jucat cu ocaziile în start de meci și a trebuit să se mulțumească doar cu un punct la Deva: „Legăm patru rezultate pozitive și rămânem sus!”

Crișul Chișineu Criș a fost coautaore la a patra remiză albă a sezonului, în seria a IV-a a Ligii a 3-a. După cum avea să înceapă partida de la Deva, „alb-albaștrii” păreau să nu aibă probleme cu una dintre echipele ce luptă pentru supraviețuire, însă ratările nu țin de loc de goluri și puncte.

De altfel, la finalul disputei din această după amiază, Adrian Abrudean a subliniat importanța ocaziilor irosite de elevii săi în startul confruntării. „Sigur, per ansamblul său, partida a fost echilibrată, însă nu pot uita că în primele zece minute am ratat trei ocazii rarisime, prin Codrea, Ciornei și Sabău. Au fost situații de unu la unu cu portarul și, dacă am fi înscris măcar odată, sunt sigur că altfel era desfășurarea partidei. Odată cu trecerea timpului, terenul a devenit din ce în ce mai greu, chiar noroios și a rezultat un joc de uzură, de luptă oarbă, în care au ieșit în evidență calitățile fizice ale jucătorilor ambelor echipe. Eu sunt mulțumit de determinarea și ambiția băieților noștri, chiar îi felicit pentru atitudine. Nu era deloc simplu să joci pe terenul unei formații rănite, în mare foame de puncte, jucătorii s-au bătut pentru fiecare minge. Păcat doar de ocaziile ratate”, a spus antrenorul Crișului.

Divizionara terță arădeană face 22 de puncte și e la egalitate cu Lipova și Pecica pe locul 2, doar golaverajul făcând diferența în acest moment. „Până la urmă, legăm patru rezultate pozitive și rămânem sus. Suntem în plutonul fruntaș, iar dacă vom câștiga, așa cum ne propunem, meciurile de la Timișoara, cu ACS Poli și cel de acasă cu Becicherecu Mic, vom avea o iarnă liniștită”, a adăugat „Știli”.

La Deva, a trebuit să se descurce fără „vârful” Nicu Modan (suspendat), dar pe teren a revenit căpitanul Pavel, dar și Alin Ciornei, care nu a mai îmbrăcat un tricou de titular la Crișul de două luni de zile.

LPS Cetate Deva – Crișul Chișineu Criș 0-0

Formații:

Deva: Apostol – Subțirică, Radak, Bogdanovici, Doboș – Cocan, Toiu – Chivu, Bîrsan, Lupu – Iana (84 Curescu). Antrenor: Ștefan Nanu

Crișul: Pașcalău – Onuțan, Sabău, Calvin, Suslak – Clej (72 Roșu), Pavel, Ember (90+2 Blănaru) – Piț, M. Codrea, Ciornei (77 Mateucă). Antrenor: Adrian Abrudean

Arbitri: Mircea Salomir (Cluj-Napoca) – Paul Pojar (Cluj-Napoca), Vladul Gașpar (Tg. Mureș)

Observatori FRF: Filon Mărginean (Alba Iulia), Emanoil Popescu (Tg. Jiu).

Comentarii Facebook

1
1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close