Gloria LT Cermei

Cermeiul a spart gheața și acasă împotriva unei echipe ce pierduse doar cu liderul până azi! Moisă: „Am avut reacție, e o victorie mare!” + FOTO





„Sămădăii” au trăit, în sfârșit, bucuria primului succes intern în prezenta ediție de campionat, care, coroborat cu cele de Târgu Cărbunești și ACS Poli, cu ACS-ul, plus cele 6 puncte din remize, prezintă o situație în clasament mai digerabilă. Fără „barometrul” Zurbagiu, Becicherecu Mic a fost extrem de pragmatică în prima parte, după care avea să cedeze la forcingul cermeianilor, treziți total la pauză.

Reușitele pentru Gloria au venit din partea mijlocașilor despărțiți de 14 ani, „veteranul” Nistor, respectiv Todoran. „Ne bucurăm pentru această primă victorie acasă, ce s-a născut destul de greu. Chiar dacă am controlat mereu jocul, adversarii au marcat primii, dar am avut reacție. Mingea a circulat bine, am creat superioritate în părțile laterate, căci am văzut pe video că acolo sunt punctele lor slabe și am reușit să le speculăm, marcând două goluri. Pe axul central aveau calitate și erau mult mai greu de străpuns. De fapt, s-a văzut pe final, în ultimele 10 minute, că în special pe centru au încercat să ne atace, forțând egalarea. Dar, am rezistat, e o victorie mare. Ne bucurăm că oferim acest suces suporterilor, observ că ne motivăm mai bine cu echipele bune, sper să o ținem la fel și la ultimele două partide. După căpitanul nostru, Alex Nistor, care a egalat, a venit golul puștilor. Udrea a pasat și Todoran a marcat. A crescut foarte mult acest puști de 16 ani care e la a treia reușită în Liga 3-a și încă unul extrem de important. Reușim să facem fotbal atunci când jucăm cu pase. În schimb, atunci când vrem să-l păcălim, să jucăm cu mingi lungi, pierdem controlul partidei”, a subliniat Flavius Moisă, tânărul tehnician al „roș-albilor”.

Până azi, Fortuna a pierdut doar în compania liderului FC U Craiova, iar Vasile Luță explică și de ce. „Am o prins o zi mai puțin reușită, dar, chiar și așa, dacă eram mai atenți puteam să plecăm chiar și cu cele 3 puncte. Trebuie să îi readuc pe băieți la un nivel psihic bun, avem un egal acasă cu Hunedoara și acum am pierdut la Cermei, trebuie să rezolvăm totul până la partida următoare. Este a doua înfrângere a noastră, păcat că am cedat posesia și am luat două goluri. Cermeiul a fost foarte ambițioasă. Deși i-am condus, au revenit în joc și chiar au câștigat, îi felicit pentru asta. Mai avem două etape de jucat, sper să reușim să scoatem maxim, să-i fac pe băieți să rămână concentrați și abia apoi tragem linia”, a menționat antrenorul timișenilor, promovați în această vară în Liga 3-a.

Vinerea viitoare, Cermeiul e protoganistă în ultimul derby arădean de Liga 3-a al anului, pe terenul viceliderului din Pecica. Pentru Becicherecu Mic e rost de puncte contra codașei din Deva, după care echipa lui Luță vine la Chișineu Criș înainte de decretarea vacanței de iarnă.


Galerie FOTO


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button