Liga Elitelor

Liga Elitelor U15: Atletico a câștigat derby-ul cu Viitorul, Ineul nu i-a putut da gol Electricii

Trei dintre echipele arădene și-au câștigat dreptul de a lua startul în noua întrecere a Ligii Elitelor după o mini-campionat județean, iar primele două s-au întâlnit azi în derby.

De această dată, campioana Viitorul a trebuit să se recunoască învinsă în fața celor de la Atletico, care pierduseră teren în primele runde prin cele două remize. Astăzi, însă, „galben-negrii” au trecut cu 4-2 de „alb-roșii”, după ce scorul pauzei a fost 1-1. Un autogol al lui Alex Pop a deschis seria marcatorilor în dreptul lui Atletico, dar Rosza a egalat până la pauză. Bokse a înscris imediat după pauză după o fază fixă, dar Viitorul a mai revenit odată, prin penalty-ul lui Blicking. Miron a făcut 3-2 cu largul concurs al portarului Ticiu, pentru ca Pașcalău să încheie conturile în primul minut de prelungire.

Atletico a ajunge la cota 5 puncte pe locul 3, la 2 lungimi de undă în spatele celor de la Juventus Timișoara și unul în spatele Viitorului. „Suntem mulțumiți de rezultat, dar de joc încă nu. O să ne pregătim în continuare și sperăm că o creștem atât ca echipă, cât și individual”, a spus Bogdan Oneț, cel care stă pe bancă lui Atletico, alături de mult mai experimentatul, Francisc Tisza.

Așadar, trupa în alb-roșu a pierdut primul meci în prezenta ediție a Ligii Elitelor, dar are și cu un meci mult disputat decât restul competitoarelor. „După joc și aspectul ocaziilor, mai echitabil era un rezultat de egalitate. Practic, primele trei goluri ale adversarilor au fost creația noastră, iar golul patru a venit în prelungiri. Am greșit prea mult azi pentru a emite pretenții în fața unei echipe bune, dar pe care am ajutat-o și noi să câștige azi”, a precizat Dinu Maghici, antrenorul celor de la Viitorul.

Formații:

Atletico: Malița – Rucăreanu, Manoilă, Iurasciuc, Anișorac – Ronai, Popa, R. Pop, Miron – Pașcalău, Bokse. Au mai jucat: Călin, Ristin, Cohuț, Caia, Palcu, Mitu

Viitorul: Ticiu – Joldea, Al. Pop, Balazs, Nica – Pocioian, Gomboș, Szoke, Blicking – Bulboacă, Rozsa. Au mai jucat: Tulvan, Codrea, Goia, Iluna.

Remiză albă pe „Centralul” ineuan

Puștii din Țara Zărandului rămân fără victorie și după etapa de azi. A fost 0-0 cu Electrica Timșoara, deși Alex Covaciu, Buza și Botea au ratat ocazii importante. „Rezultatul de este echitabil, cu toate că am ratat cel puțin două-trei ocazii de singur cu portarul. În a doua repriză, am forțat victoria, iar pe contraatac au scăpat și ei de două ori pe contraatac și asta era să ne coste”, a menționat Flavius Brândușe, care conduce echipa ineuană alături de Lucian Ardelean.

Tulcan – Mabda, Cioară, Bălteanu, Cotoi – Buza – Toader, D. Covaciu, Negulete, Botea – Al. Covaciu, plus Popovici și Moisă au fost jucătorii care au intrat azi pe teren pentru Ineu U15.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close