UTA Arad

Hlistei le-a cerut iertare fanilor arădeni pentru golul de 2-0, în Rapid – UTA: „Să terminăm ambele pe locurile direct promovabile în Liga 1!”





Daniel Pancu a anticipat bine, fotbaliștii Rapidului crescuți de UTA au făcut un meci bun împotriva fostei lor echipe. Dacă Amir Jorza a oferit assistul de la golul de 1-0 al lui Djuric, Cătălin Hlistei a înscris pentru 2-0, cu o lovitură puternică de cap la centrarea lui Sefer. Nu s-a mai înscris până la final, astfel că giuleștenii au luat fără mari probleme punctele din restanța cu „Bătrâna Doamnă” și urcă pe locul 3, la un singur punct în spatele adversarilor de azi.

Arădeanul Hlistei e, de altfel, golgheterul „alb-vișiniilor” cu  8 reușite. În plus are și două pase decisive. „A fost un meci greu, s-au întâlnit două echipe care joacă fotbal. Noi am profitat de ziua în plus de odihnă față de cei de la UTA, am pus presiune încă de la început și cred că am obținut o victorie meritată. UTA a fost mai obosită și asta am simțit-o și noi din teren, probabil își va reveni până la următorul joc. Am respect pentru mulți dintre fotbaliștii de la UTA, precum Cipri Rus, Ilie, Iacob sau Stancu, dar și pentru stafful tehnic cu care am lucrat și eu la Sanagov. Le urez baftă și sper ca la finalul campionatului să terminăm ambele echipe pe locurile direct promovabile în Liga 1”, spune mijlocașul giuleștenilor.

După gol, Cătălin Hlistei s-a bucurat moderat și chiar a împreunat mâinile, cerându-și iertare de la fanii „Bătrânei Doamne” pentru că l-a bătut pe Iacob. „Cu un ochi râd, cu altul plâng. Azi mi-am învins <<părintele>>, cel care m-a format ca fotbalist și om, dar sunt profesionist și trebuie să-mi fac treaba pentru echipa unde evoluez acum. UTA are un loc aparte în inima mea”, a adăugat fotablistul de 25 de ani, ajuns în „alb-vișiniu” iarna trecută, după ce și Laszlo Balint plecase de la Snagov.

Pe rețelele de socializare s-a făcut un subiect din faptul că Hlistei ar fi răspuns pozitiv la înjurăturile venite pe adresa UTA-ei de la fanii Rapidului. De fapt, aceștia au scandat împotriva Stelei, ai căror fani sunt înfrățiși cu peluza arădeană și care au format, în mare parte, galeria „Bătrânei Doamne” astăzi, pe arena din Regie. „Știu exact la ce am reacționat și nu era numele UTA-ei în discuție. Nu o să vorbesc niciodată rău de UTA, nu am înjurat și nu o să înjur vreodată UTA. La final, am venit la salutul galeriei Rapidului, fiindcă mi-a fost scandat numele, nimic altceva. UTA și Aradul sunt casa mea, cum aș putea să jignesc pe cineva de acolo?”, mai spune golgheterul bucureștenilor.

Meciul lui Cătălin Histei cu UTA a durat 40 de minute. Fotbalistul a acuzat probleme musculare și a cerut schimbarea, iar la ieșirea de pe teren a fost strâns cu putere în brațe de Daneil Pancu. Mijlocașul nu s-a antrenat normal înainte de meciul cu arădenii și a strâns din dinți să poată juca azi și, iată, să și marcheze împotriva fostei sale echipe.

Foto: Eduard VÎNĂTORU / Mediafax Foto

14 comentarii

  1. Gestul de a injura steaua ai cărei suporteri ne-au sustinut imi pare mai grav din partea lui Ionită, care totusi avea tricoul Utei pe el. Putea să se abțină, e ridicol să injuri suporterii care îți fac galerie! La Hlistei care nu face parte din echipa noastră e de inteles oarecum, dar Ioniță a facut un gest reprobabil, a arătat că e un mercenar pt UTA și nu îi pasă de suporterii ei, fie ei și steliști.

    0
    0
    1. Chiar nu stii ce vorbesti, Alex este fericit ca este la UTA si s-a atasat de acesta echipa si isi doreste sa ajunga cu UTA in liga 1.

      0
      0
  2. Daca este asa precum spui tu ca s-au intamplat lucrurile si nu altcumva, atunci ai tot respectul meu si pt. dragostea ta fata de UTA .manifestata de tine prin aceste declaratii date de tine dupa meci si ramanand totodata cu speranta ca intr-o zi te vei intoarce acasa la UTA. !!!

    0
    0
  3. Da Ionita a jucat slab,nu stiu ce se intampla cu el de este iesit din forma, sper sa isi revina cat mai repede !!!

    0
    0
  4. Domne, dar nu poti sa ii impui lui IONITA sa tina cu suporterii stelisti daca el este antisteaua ,eu unul nu ii dau nicio vina !!! Suporterii stelisti au venit la meci de a sustine pe UTA. pt. ca au tot interesul dat fiind ca, sunt rivali de moarte cu rapidistii ceea ce UTA. noastra nu are ce cauta in razboiul acesta pt. a-ti face dusmani printre alte echipe !!! UTA. trebuie sa ramana curata si fanii galeriei aradene sa nu mai faca aliante toxice pt, ca numele UTA. sa nu fie denigrat pe unde se duce in deplasari !!!

    0
    0
  5. Nu stiu ce sa spun,doar ca imi pare rau,macar ca banuiam ca nu putem fi proaspeti….
    Nici despre aceste amanari nu comentez,macar ca acum reiese ca nu a fost o alegere tocmai buna….Amanate pentru revenirea lui Stancu si Bustea,cel putin si iata ca infirmeria este si mai plina….Daca stam sa ne gandim,exact variantele asteptate,de rulaj nu mai exista…
    Avem „piese”importante lipsa in angrenaj,referindu-ma aici,nu direct la Coulybali ci un Ciucur,Puscas,Seroni,chiar Isac….
    Ma doare aceasta infrangere enorm de mult,fara discutii,ma intreb totusi cum de a ramas Cipri pe banca fata de Ionita?
    As vrea sa vad in sfarsit o pozitie oficiala asupra statutului sau…Are salariul cel mai mare,in total mai mare decat juniorii la un loc…La schimbare,iese de parca UTA ar fi condus,in plimbare…parca tragea de timp….Eu am inventat notiunea de „elefanti” si il incadrez aici,fara dubii….ELEFANT!
    Si ca meniul sa fie complet,joci cu Farul duminica,si la limita regulamentului,48 ore,vine Chiajna,marti la ora 14…Serios?
    A.Rus,dupa doua autogoluri crase,plus eliminare,la 19 ani,capoteaza fizic…Ce sa fie,ce sa fie….????Pe bune?
    No hate…dar imi aduc aminte ca Domide si Boruga au intrat cu Biblia in vestiar,inainte de Cugir….
    Timpurile s-au schimbat….Se merge pe caractere…..Din pacate vad ca unii nu sunt in mecanism….Clasamentul arata ca suntem buni!Loc,atac,aparare,golaveraj, punctaj la adevar….Perfect si scorul Turis-Petrolul…
    Nu sunt cel mai mare fan Alibec,dar razvratitul fotbalului romanesc,a spus…UTA,RAPID si Petrolul vor promova….Asa sa fie…HAI UTA!!!!
    Sa ne lingem ranile

    0
    0
  6. Astea sunt copilarii cu injuratul cu bla bla toti sunt mercenari la o adica asta e profesia lor joaca fotbal pt cine ii plateste sunt lucruri mai importante de discutat decat chestile astea !

    0
    0
    1. Poate ne traduci si noua astora care nu vorbim in parabole si rebus cam ce vrea sa insemne afirmatia asta.

      0
      0
  7. De unde si pana unde IONITA este un mercenar ? De ce ca nu ii sufera pe stelisti , ca zice Florin ca avea tricoul UTA-ei pe el ? Pai stai mai Florine ca el nu sa referit la adevaratii fani ai UTA-ei amestecati cu cei stelisti in galerie ,el a adus cuvinte jignitoare suporterilor stelisti !!! El a venit cu inima deschisa la UTA., cum poti sa il faci mercenar, pai inseamna ca toti jucatorii veniti la UTA. si nu ii inghite pe stelisti ,sunt mercenari ?

    0
    0
  8. Culmea,toti jucatorii injura Steaua sau FCSB, dar toti ar dori sa ajunga acolo macar pentru CV. si pentru salarii.

    0
    0
  9. Nu toti jucatorii injura Steaua si fcsb, nu am generalizat.Ca toti si-ar dori steaua ,da pt. salarii mari si asta datorita lui Becali care are bani !!! Ia sa fi fost vreo cativa Becali in tara sa vezi ca nu mai estea asa sau CFR. Cluj, Sa fie si un Becali la UTA. sa vedem , mai pleaca vreun jucator ? Si ce crezi ca la Becali este vreo bucurie, pai daca a intrat in gura lui vreun jucator, pa, pa steaua !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button