UTA Arad

Biletele la UTA – Farul se vând de mâine





UTA rămâne prima în liga secundă și după disputarea restanței de astăzi. Echipa „roș-albă” joacă din nou acasă, duminică, atunci când la Arad sosește Farul Constanța.

Clubul pune biletele în vânzare chiar începând de mâine, la sediul clubului din Calea Victoriei nr. 20, după următorul program:

Joi, 21 noiembrie – orele 10:00 – 18:00

Vineri, 22 noiembrie – orele 10:00 – 18:00

Sâmbătă, 23 noiembrie – orele 10:00 – 13:00

În dimineața meciului, duminică, 24 noiembrie, biletele se vând la stadionul ”Motorul” începând cu ora 9:30.

Prețul unui bilet este 15 lei (respectiv 5 lei pentru elevi). Copiii până la 10 ani au acces gratuit.

UTA – Farul Constanța se dispută duminică, de la 11:30.









10 comentarii

  1. Uta nu face mai mult de un egal cu Farul,ba mai mult va pierde acasă .. Dacă mai scoatem 4 puncte din acest retur va fi sărbătoare. Cred că vom termina acest tur pe locul 3 sau 4. M am lămurit de jucătorii de la UTA greoi fără vlagă neputincioși ! Astăzi a inceput decăderea echipei (din păcate).

    0
    0
    1. M-am lamurit si eu cine esti: suporter de rezultat. Sunteti incredibili toti cei ce criticati echipa asta dupa ce rezultate a avut pana acum. Va dati mari suporteri si la un pas gresit aruncati cu noroi in echipa. Nici nu stiu pentru ce mai scrii astfel de comentarii!?

      0
      0
  2. Eu cred ca vom invinge farul mai usor decat se crede problema uta ei sunt meciurile din deplasare !daca ne uitam atenti observam ca uta in deplasare mereu au luat 1sau 2 goluri diferenta e ca am si marcat acum cu rapid nu a avut cine sa dea gol!

    0
    0
  3. La meciul cu Farul sper sa se umple stadionul cu ADEVARATII suporteri care incurajeaza echipa
    FORZA UTA
    INDIFERENT DE REZULTAT suntem pe stadion
    UTA ARAD

    0
    0
  4. La meciul cu Farul vor fi aceiasi 1500 care au fost si cu Buzaul, desi echipa e pe primul loc nu umplem gluma aia de stadion motoru..si mai sunt unii care sunt revoltati cå stadionul va avea doar zece mii de locuri! Pai zece mii de spectatori vor fi doar daca jucam cu barcelona. Nici la meciul cu poli nu a fost stadionul plin!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button