29/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Asistenții Șușcă și Pîslaru, aproape de promovarea în Liga a 3-a prin programul de dezvoltare „Cavalerii Viitorului”

La Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia s-a terminat, vineri, programul C.C.A. de dezvoltare „Cavalerii Viitorului”, prin care cei mai buni arbitri de la nivelul Ligii a 4-a au fost testați în vederea promovării la Liga 3.

La ultimul modul au participat 44 de arbitri, 18 „centrali” și 26 de arbitri asistenți. Între cei 44 de oficiali de joc ajunși în faza finală s-au aflat și două fete, iar una dintre acestea este arădeanca Andreea Șușcă. Asistentul din Turnu a obținut 16.0 la proba fizică, iar și 9,00 la teorie.

Totodată, Comisia Județeană a Arbitrilor se poate lăuda și cu Andrei Pîslaru. Tânărul tușier a luat chiar nota 10 la proba teoretică, plus un 17.1 la proba fizică.

”Felicitări, dragi colegi, pentru performanța de a ajunge în această etapă finală, după ce ați fost selectați dintr-un efectiv de circa 200 arbitri! Sperăm ca în luna mai 2020 să vă aflați pe lista arbitrilor care vor fi promovați în lotul Ligii a 3-a, alăturându-vă astfel celorlalți colegi cu care ne mândrim, componenți ai Loturilor de LIGA 1 (F.I.F.A.), LIGA 2 și LIGA 3”, a transmis conducerea CJA printr-un comunicat în această seară.

De menționat că la finalul întâlnirii de la Mogoșoaia toți arbitri prezenți au primit diplome de participare.

0
1
%d blogeri au apreciat: