UTA Arad

Gol utist sută la sută medieșan! Ursu: „Jucam cu Oroian în curtea școlii, azi am adus trei puncte mari. Vrem să câștigăm tot până la vacanță!”





Rămas dator după ratările mari din confruntarea din cartierul bucureștean Pantelimon, Octavian Ursu s-a revanșat la momentul oportun. În UTA – Farul 1-0, fotbalistul crescut de Universitatea Cluj a avut o execuție perfectă de la marginea careului, făcând inutil plonjonul lui Muțiu lângă bara din dreapta sa. „Am văzut și eu reluările din partida cu Metaloglobus și nu-mi explic cum am putut rata din acele poziții, în special la cea din careu. Am prins o zi foarte proastă, sunt conștient că echipa poate a pierdut două puncte și din cauza mea și-mi doream mult să mă revanșez. Am reușit astăzi, chiar dacă ar fi fost bine să marchez și duminica trecută și astăzi. E un gol important pentru echipă, dar și pentru moralul meu”, susține „șeptarul” Bătrânei Doamne.

Responsabil cu pasa de gol pentru Ursu a fost juniorul Alex Oroian, cealaltă „aripă” a UTA-ei în meciul cu formația de pe Litoral. „E un gol utist sută la sută medieșan, ca să spun așa, ce are origini vechi. Cu Oroian jucam adesea fotbal în curtea școlii, suntem din același cartier din Mediaș și ne întâlneam la o miuță când eram copii. Chiar dacă el este mai mic cu 6 ani decât mine, se vedea de pe atunci că are talent și că poate ajunge sus. Astăzi a fost inspirat și altruist să-mi paseze după ce a eliminat și el un adversar din joc. Am și glumit pe această temă cu el după meci, așa ca între vecini, ne bucurăm că ne-am ajutat echipa astăzi. Chiar dacă am câștigat la limită, eu zic că a fost o victorie cât se poate de meritată. Farul a avut un singur șut pe spațiul porții și acela de la distanță, pe când noi ne-am mai creat și alte ocazii clare. Sigur, și publicul a avut un rol enorm în obținerea acestei victorii. UTA și U. Cluj au cele mai frumoase galerii din țară, cred eu”, a adăugat Ursu, care pe lângă cele două formații amintite a mai evoluat și la Slobozia, Berceni, Mioveni, ASA Târgu Mureș, Olimpia Satu Mare și ASU Poli.

Laszlo Balint se gândește bine la cine va apela peste două zile contra celor de la Chiajna, dar un lucru e sigur. Pe lângă jucătorii accidentați, nici Lorenzi și Ursu nu pot fi teren din cauza cumulului de cartonașe galbene. „Îmi pare rău că am fost avertizat astăzi, deși nu știu dacă aș fi putut juca și marți. Sau, în orice caz, ar fi decis Mister asta. Oricum, e incredibil ce se întâmplă cu programul nostru. Și așa aveam un program foarte încărcat, cu meciuri din trei în trei zile, iar acum să fim puși să jucăm și la 48 de ore…Nu știu cum va fi, sper doar ca băieții care vor intra pe teren să fie sănătoși, căci, altfel, calitate și atitudine sunt sigur că vor avea. Ne-am propus și vrem să câștigăm tot până la vacanță, iar jocul de marți e unul foarte greu din cauza oboselii ce a atins un nivel maxim”, mai susține mijlocașul de bandă al Campioanei Provinciei.

Octavian Ursu a ajuns la cota cinci reușite în acest sezon pentru UTA, fiind al treilea marcator al arădenilor, după C. Rus (11) și Buhăcianu (9).

2 comentarii

  1. Bravo Ursu. Esti cel mai constant jucator al Utei. Alergi enorm si faci cu succes atat faza de aparare cat si cea de atac. In nici un caz Ursu nu a ramas dator. El singur isi creeaza situatii de gol datorita travaliului enorm pe care il depune si pentru ca speculeaza spatiile libere. Este important ca ajunge in pozitie de 1 la 1 cu portarul, nu ca rateaza si asta spune totul. Succes pe mai departe!

    0
    0
  2. Ursu un fotbalist care a intrat in inimile noastre ale utistilor!bravo ursu iti multumim si te vom sustine mereu !hai uta!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button