Baschet

Debut convingător pentru Rodriguez: ACS KSE Targu Secuiesc – FCC Baschet Arad 55-77





Spaniolul Manuel Rodriguez a debutat cu dreptul pe banca tehnică a FCC Baschet Arad. „Galben-albastrele” s-au impus la scor în deplasarea de la Târgu Secuiesc, liderul grupei de Vest înaintea acestei confruntări.

Ultima etapă a turului din grupa din care face parte si echipa de pe Mureș a oferit o partidă dezechilibrată. Cu un nou antrenor principal, arădencele au avut o cu totul altă prestaţie fată de ultimul joc oficial (înfrangerea de pe teren propriu cu U Cluj). FCC Baschet Arad s-a impus cu 77-55, într-un duel controlat destul de clar, în special după primele 10 minute. FCC Baschet Arad s-a distanțat treptat pe tabelă și a condus chiar și la 24 de puncte (cea mai mare diferență) în ultimul sfert.

La finalul partidei, noul antrenor al FCC Baschet Arad a vorbit despre a treia victorie stagională: „Victorie foarte importantă obținută de echipă. Sunt mulțumit de munca depusă pănă acum. Am avut parte la Târgu Secuiesc de un joc dificil, mai ales în apărare, în repriza a doua. Una peste alta, remarc faptul că am reusit să controlăm punctele forte ale echipei adverse și am învătat din greșelile trecute. Deși mai avem multe lucruri de îmbunătățit, suntem pe drumul cel bun. Jucătoarele înțeleg de ceea ce are nevoie echipa și cum trebuie să lucrăm pentru a obține maximul posibil” au fost cuvintele spaniolului Manuel Rodriguez.

ACS KSE Targu Secuiesc – FCC Baschet Arad 55-77. Pe sferturi: 20-19, 12-19, 15-24, 8-15.

Principalele marcatoare ale gazdelor au fost Mobley 17 puncte si Vega 15. Pentru FCC Baschet Arad au marcat: Fodor 20 puncte, Webb 17, Karakasevic 13, Ardelean 10, Akathiotou 9, Pop 2, Hadzovic 2, Mercea 2 și Ciotir 2.

Următorul joc al FCC Baschet Arad e programat sambătă, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din orasul nostru. Arădencele au parte de un nou meci tare, cu singura formatie neinvinsă din Grupa de Vest a Ligii Nationale, CSM Satu Mare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button