Gloria LT Cermei

Cermeianii vor să pună cireașa pe „tortul” finalului de tur: „Dacă avem determinarea din ultimele meciuri putem bate Dumbrăvița!”

La ce parcurs a avut în ultimele etape, Gloria Lunca Teuz Cermei regretă apropierea vacanței de iarnă, însă, chiar și așa, are șansa să ierneze pe o poziție călduță la mijlocul clasamentului. Pentru asta, însă, trebuie să o bată și pe Dumbrăvița sâmbătă (ora 14), acasă, iar misiunea nu e tocmai simplă. După FC U Craiova, formația pregătită de Sorin Bălu a fost creditată cu cel mai bun lot din serie și, chiar dacă rezultatele o plasează doar pe locul 8 după 14 runde, e clar că-și va vinde scump pielea în Țara Sămădăilor.

Elevii lui Roland Nagy și Flavius Moisă sunt, însă, deciși să profite de moralul acumulat după succesele consecutive împotriva unor formații din prima jumătate a clasamentului. „Roș-albii” au bătut Becicherecu acasă și pe Pecica în deplasare la același scor, 2-1. Autorul golului cu numărul doi al cermeianilor a fost Marius Călin, care, din postura timișoreanului și a fostului component al Giarmatei, cunoaște calitatea echipei „alb-verzi”. „Sincer, mă mir că formația din Dumbrăvița nu este printre primele trei-patru echipe din serie. Au fotbaliști care au jucat și în Liga 1, experimentați, un antrenor foarte bun la acest nivel și credeam că se vor bate la promovare cu Craiova. Dar, până la urmă, pe noi nu trebuie să ne intereseze problemele lor, ci să încercăm să profităm de ele. Avem mare de punctele puse în joc sâmbătă și eu cred că le putem obține dacă vom evolua cu determinarea din ultimele partide. Încercăm să ne mai îndepărtăm de zona periculoasă până luăm vacanță, iar asta înseamnă să câștigăm”, spune mijlocașul lui Moisă, aflat la prima reușită pentru Gloria.

Nistor și Filip și-au ispășit etapa de suspendare și ar trebui să revină în „11-le” cermeian, din care – însă – dispare Lazăr pentru același motiv.  Matiș și Ciubotariu sunt incerți, în timp ce Udrea are o clauză în contract prin care nu poate juca împotriva fostei sale echipe.

Formații probabile:

Cermei: Dagău – Filip, R. Iuga, Burlă, Rosenblum – Nistor, Ciubotariu – Gruiescu, Cocină, Todoran – Bulza (Matiș).

Dumbrăvița: R. Miklos – Străuţ, Telescu, Stupu, Coroiu – R. Moraru, D. Codrea, Stancu, Ștefan – Făgărășanu, Enciu.

Arbitri: Răzvan Lădar (Zalău) – Paul Pojar (Cluj Napoca), Ramoona Udrea ( Tg. Jiu).

Observatori: Ștefan Galovits (Oradea), Mihai Țiră (Alba Iulia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button