Selecționatele județene ale Aradului și Timișului au remizat în „nocturna” de pe „Motorul”

Selecționatele județene ale Aradului și Timișului au remizat în „nocturna” de pe „Motorul”

La inițiativa președinților Asociațiilor Județene din Arad și Timiș, Adrian Lucaci și Romeo Malac, selecționatele celor două județene s-au confruntat aseară, la lumina refkectoarelor de pe arena „Motorul”. În principiu, selecționerii Cristi Sculici, Roli Nagy și Marius Ciubăncan, respectiv Daniel Vasilcin și Ghiță Chimiuc, au optat pentru jucători tineri, cu potențial de a promova în eșaloanele superioare.

Testul s-a terminat la egalitate, 2-2, pentru arădeni marcând Avrămuțiu și Spătaru, iar pentru oaspeți, Gălătan și Moroșanu. Păulișanul Adrian Popa a irosit și un penalty pentru „roș-albi”. Seara s-a încheiat la o poveste, pizza și un pahar de suc.

Selecționata Aradului: Mitrea (Zăbrani) – Kocsis (Zăbrani), Teședan (CS Ineu), Pașcu (Zăbrani), Hulbăr (CS Ineu) – Zdrențan (CS Ineu) – Parlapan (Sântana), Avrămuțiu (Curtici), D. Florea (CS Ineu), Dan Mâneran (CS Ineu) – Pirtea (Socodor). Au mai jucat: Mureșan (CS Ineu) – Ad. Popa (Păuliș), Pop (Viitorul), Onoc (Beliu), Apostol (Curtici), Spătaru (CS Ineu), S. Balaci (CS Ineu)

Selecționata Timișului: Al. Ciui (Pobeda Star Bișnov), Paulevici (Deta), Gălan, R. Szilaghi, Marta (Buziaș), Solomon, Gălătan, Ad. Neagoe (Orțișoara), Fridrich, Moroșanu (Carani), Cărpinișanu (Sânnicolau Mare), Radovan, Schultz (Șag), N. Bogdan (U. Tomnatic).

Arbitri: Denis Calnacov – Andreea Șușcă, Marius Vâlceanu

Facebook Comments
1
0

7 comentarii

 1. Avatar

  Serios?? de la alte echipe nu ai mai fost jucători care putea fi selecționați? Ăăă scuze…sunt 7 de la „selecționer”. Vai și amar!

  8

  1
  Răspunde
  1. Avatar

   ” actiune ” fără rost…. o abureală , numai tineri de perspectivă nu se regăsesc în lot…

   3

   2
   Răspunde
 2. Avatar

  Pirtea de la socodor e ăla care a jucat la pandurii in prima ligă?

  0

  1
  Răspunde
  1. Avatar

   Da. Dar eu nu inteleg altceva . Dc selectioneri sunt Nagy care este la liga 3 si Ciubancan care este la liga 5 . Corect era sa fie Mutica si Anca . Asta e parerea mea .

   5

   0
   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.