Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 19-a: Rapidul termină turul la 6 puncte în spatele liderului UTA!





Sâmbătă, 23 Noiembrie, ora 11

Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti   3-1

Honciu 49 și 54, Ekollo 59 / O. Herea 28 (pen)

FK Csikszereda – Campionii FC Argeş  0-0

Ripensia Timişoara – Viitorul Pandurii Târgu Jiu   0-0

Sportul Snagov – CSM Reşiţa   3-3

Ad. Stoica 13, G. Apostol 34, I. Roșu 68 / Vădrariu 22 (pen.), Săulescu 25 și 73

Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna    0-0

Rapid stă. 

Sâmbătă, 23 Noiembrie, ora 12

Universitatea Cluj – ASU Politehnica Timişoara   0-0

Duminică, 24 Noiembrie, ora 11.30

UTA Arad – Farul Constanţa   1-0

O. Ursu 50

Luni, 25 noiembrie, ora 18

Petrolul Ploieşti – SCM Gloria Buzău  0-1

V. Munteanu 49

Marţi, 26 noiembrie, ora 17

CS Mioveni – Turris Oltul Turnu Măgurele   5-2

M. Savin 38 (autogol), Hergheligiu 63, Săcianu 66 (autogol), Massaro 78 și 81 / S. Pană 7, Ad. Voicu 34 (pen.)

Marţi, 26 noiembrie, ora 14

Restnață din etapa a 11-a: UTA – Concordia Chiajna  1-0

Moise 6 (pen)

Miercuri, 27 noiembrie, ora 14

Restanță din etapa a 11-a: Dunărea Călărași – Rapid   0-0

Clasamentul turului
Etapa 20, prima a returului (30 noiembrie): Constanța – Rapid, Pandurii Tg. Jiu – Turnu Măgurele, Mioveni – ASU Poli, U Cluj – Reșița, Snagov – Viitorul Tg. Jiu, Ripensia – FC Argeș, Csikszereda – Buzău, Ploiești – Metaloglobus, Călărași – UTA, Chiajna va sta.

7 comentarii

  1. Ca norocul,ridicatele in slavi (mereu) de catre comentatorii Gigi TV,Rapid,Petrolul,Cluj,oricat de pompate ar fi,calca repetat in „strachini”,in paralel, in care performanta si sustinerea devine nula in conditiile in care orice sustinere financiara puternica si sponsori ar avea,dispare automat cand nu exista liniste in jurul respectivelor….
    Sa stam in banca noastra si sa ne vedem de treaba mai departe,la fel….
    Florinel ManeA,suparat,pumni in gura la betie cu Pancu….fiecare cu jucatorii adusi….Petrolul,suporterii si-au speriat sponsorul puternic(VEOLIA) la instalarea lui Marius Stan,acum il vor plecat si pe Stoican,cel care a muscat mana regretatului Ilie Balaci si l-a tradat miseleste(Coloana vertebrala)…..Pancu isi duce razboiul cu primarul….
    La UTA…nu au avut loc nici ManeA si nici Stan….
    Eu,la noi,vad altceva…un Gyuszi Balint,gentleman, care a rabufnit abia la sfarsitul turului,(de inteles la o adica), la cate tensiuni s-au acumulat cu bune si cu rele…Si il mai vad pe un alt OM,care nu ii place sa iasa in evidenta deosebita….pe Apostu,venit in carje la meciul cu Farul…
    Ma incanta Arena Motorul plina,meci de meci(necontand ora si zi),ma incanta sustinerea suporterilor,oricare ar fi ei….si ma incanta aceasta unitate a noastra….a tuturor care vrem UTA puternica…..
    Cati dintre voi mergeti ca si mine la meciurile UTA-ei acum,pe bune,fara nici o emotie?Asa merg si pe ora 14…..astazi….Nici o teama nu am…..chiar in conditiile actuale…
    HAI BAIETI!HAI UTA!

    0
    0
  2. rezultat bun ptr UTA insa trebuie sa dea si de gandit antrenorului ptr ca duminica jucam noi la Calarasi! Si la cum jucam noi in ultima vreme sa nu oierdem si la Calarasi ca si la RAPID! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
    1. Unii va luați de cum jucăm dar ce ați vrea sa vedeți la atâtea meciuri consecutive, accidentări, suspendări .
      Nici dacă aveam 10puncte avans sau jucam „tichi-taca”precum echipele din liga campionilor tot se găsea ceva de obiectat.
      La unii statistica postată azi cu privire la juniori și aportul lor la rezultatele echipei nu spune nimic.
      Voi ce vreți la Călărași, victorie la scor și joc din 2atingeri?
      Eu vreau sa nu pierdem jucători din cauza accidentărilor și a suspendărilor unde Ilie și Iacob stau la un galben de suspendare,
      Punctele sunt importante dar nu la fel ca cele din meciul cu petrolul Ploiești unde o victorie ar fii mult mai importantă.

      0
      0
  3. Calarasiul a jucat pentru UTA,in minutul 75 ,galeria lor a strigat UTA-ARAD.Nu degeaba acolo este Todea secund si Pustai principal-ardeleni get-beget.
    Azi le povesteam colegilor ce bun ar fi macar un egal intre Calarasi si Rapid.Si asa a fost.
    Hai UTA, sa ne fie cit mai usor dupa Anul Nou !

    0
    0
    1. Doua puncte cu Calarasi in deplasare si cu Petrolul acasa sunt suficiente.Sa dea Al de Sus sa fie 4 sau 6 puncte.Cu cat mai multe puncte cu atat vacanta e mai frumoasa si noi suporterii ne putem face planuri cat mai mari si sa ne gandim la abonamentele de pe stadionul UTA.HAIDE UTA !

      0
      0
  4. Fotografia clasamentului evidențiază superioritatea lotului aradean. în ansamblu. Surprinde pe specialiști faptul că performanța a fost obținută cu doar un 65% din potențial. Multe accidentări ,jocuri ,,inghesuite” în timp sufocant . Fenomene care au diminuat jocul curat și cursiv al unei echipe gândite de un antrenor tinar ,modest sigur pe el dar mai cu seamă cunoscător al fenomenului. Zicem fenomen ,pentru. faptul că div B are specificități în ansamblu ,mai cu seamă la noi. Reamintim că un. f. fost jucător de valoare ,îl numim pe ROSU , ,nu a putut evidenția și gestiona aceste. Taine . Dacă cu greutăți ,s-au obținut astfel de rezultate putem spera la ce e mai frumos !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button