Baschet

Ce debut pentru spaniolul Rodriguez acasă: FCC Baschet Arad dă piept cu liderul grupei, CSM Satu Mare!





FCC Baschet Arad și CSM Satu Mare se întâlnesc sâmbătă, de la ora 19, într-un meci contând pentru etapa a şasea din grupa Vest a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Intrarea spectatorilor la Sașa Sporturilor Victoria va fi liberă.

Arădencele sunt pe locul 4 în clasament și vin după victoria concludentă de la Târgu Secuiesc, la debutul pe banca Aradului a spaniolului Manuel Rodriguez. În schimb, echipa din Satu Mare e lider autoritar al grupei, cu cinci succese din tot atâtea partide disputate.

Ultimul joc disputat pe mUreș între cele două adversare de mâine seară s-a încheiat cu victoria „galben-albastrelor”, scor 70-65. Şi la rezultatele generale din meciurile directe, arădencele sunt pe plus, cu 27 de victorii din 49 de jocuri. Este un meci dificil pentru noi,pentru că Satu Mare, împreună cu Sfântu Gheorghe, sunt cele mai bune echipe din campionat. Adversara noastră şi-a schimbat antrenorul de puţin timp, iar acesta lucru poate să fie incomod pentru noi, nu ştim cum vor reacţiona jucătoarele. Cel mai mare pericol al sătmărencelor este echipa. Au un lot foarte bun cu jucătoare românce care fac parte din naţionala României. Până acum îşi merită primul loc în grupa noastră. Cu toate astea, noi jucăm acasă şi cu ajutorul fanilor putem câştiga. Trebuie să încercăm să fim competitivi până în ultima secundă a duelului” e avancronica făcută de spaniolul Manuel Rodriguez, care va debuta pe la un meci de acasă pe banca Aradului FCC Baschet.

Dincolo, Mauro Procaccini debutează la un joc în deplasare al sătmărencelor. Italianul l-a înlocuit în urmă cu trei săptămâni pe sârbul Goran Boskovic, adus cu mare fast la CSM în vară.

Partida de sâmbătă seara va fi arbitrată de Bogdan Podar, Istvan Bertalan şi Mircea Alexandru.

baschetarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button