26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

UTA vrea să se revanșeze pentru deplasările din care a scos 3 puncte din 12 posibile: „Nu am fost mulțumiți de noi, ne propunem victoria la Călărași!”

De o lună de zile nu a mai câștigat în deplasare liderul ligii secunde la fotbal și ocazii s-au ivit destule între restanțe și aglomerarea etapelor cu încă o intermediară. Pe 27 octombrie, UTA se impunea cu 3-2 la Reșița, la ultima suflare, prin euro-golul lui Romario Moise, iar de atunci au bifat trei remize și un eșec: 1-1 la Cluj și București, cu Metaloglobus, 0-0 la Pitești și 0-2 la București, cu Rapid.

Duminică, „roș-albii” iau în piept ultima deplasare a anului, la Călărași, contra unei formații cu mare foame de puncte, pe care în prima rundă stagională au învins-o la scor de neprezentare la Arad. „Până la urmă, rămânem cu doar 8 meciuri în luna noiembrie, dar asta doar pentru că televiziunile au programat meciul de la Călărași duminică, pe 1 Decembrie. Lucrurile se schimbă prea puțin pentru noi, nu cred că ziua în plus de așa-zisă odihnă pe care o avem față de adversarul nostru va conta, căci vom pierde ceva energii pe drum. Sigur, contează enorm că ne deplasăm cu avionul până la București și facem drumul în două zile, dar la ritmul de meciuri avut în ultimele săptămâni oboseala rămâne. Consumul energetic și mental a fost mare, dar am discutat cu băieții și apelăm la ultimele resurse rămase în noi pentru ultimele partide din acest an.  La Călărași ne propunem să ne revanșăm oarecum pentru ultimele deplasări, din care nu am scos numărul de puncte dorit. Nu am fost mulțumiți de noi după ultimele jocuri de afară și vizăm toate cele trei puncte. Eu sper doar avem aceeași determinare și concentrare din ultimele două meciuri de pe teren propriu și spiritul de echipă de care am dat dovadă”, a menționat Laszlo Balint.

Antrenorul UTA-ei a apelat la 18 jucători pentru deplasarea ce începe astăzi cu zborul până în Capitală și cazarea la Hotelul Mirage. Din „garnitura” ce a evoluat cu Concordia Chiajna, dispar Moise (suspendat) și juniorul Pașcu și reapar Lorenzi și Ursu, care au luat loc în tribună pentru cumul de „galbene”. Șeroni și A. Rus sunt tot accidentați și rămân și ei acasă.

8
0
%d blogeri au apreciat: