UTA Arad

UTA, implicată în proiectul ”Alege sportul, nu strada!”

Clubul UTA răspuns pozitiv invitației adresate de Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului Arad, de a deveni parte a proiectului ”Alege sportul, nu strada!”.

Proiectul este dedicat tinerilor, îndemnați să intre cu încredere în lumea sportului. „Clubul de fotbal UTA este întotdeauna alături de cei care găsesc resurse și energie să impulsioneze și să susțină astfel de proiecte prin intermediul cărora tinerii, nu doar cei a a căror situație socială este nefavorabilă, ci și cei care își caută vocația, talentul, sunt îndemnați să vină spre sport. Oricare ar fi el! Astăzi, când întreaga societate – implicit și tinerii – este aproape paralizată de obsesia impactului de imagine, cred că este obligatoriu pentru formatorii de opinie să se implice cât mai mult cu putință pentru a restabili o scară de valori autentică. Sportul este, poate fi, nu-i așa?, o pârghie importantă pentru mulți dintre ei în a își identifica vocația, sensul și identitatea, astfel încât stima de sine să fie una direct proporțională cu realitatea. Pentru că stima de sine și empatia sunt două dintre trăsăturile esențiale ale personalității umane”, a fost mesajul transmis de Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei, la întâlnirea cu liceenii.

Comentarii Facebook

3
0

2 comentarii

  1. Interesant, articolul e postat de câteva ore dar nimeni nu spune nimic.
    Sa vorbim in termeni fotbalistici când „hidro” a fuzionat cu liceul de construcții a fost ceva anormal,dar pe parcurs s-au văzut și lucruri pozitive,unii se întreabă ce cauta UTA aici,la acest liceu (necunoscut)?!!.
    Nu vorbesc de trecut dar acest liceu daca era într-o altă țară era gestionat altfel,sa nu vorbesc de potențialul uman care și la fotbal poate face multe dacă se promovează doar talentul+muncă+seriozitate+……ce trebuie…!!

    8

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close