UTA Arad

Utiștii au demarat „operațiunea” Petrolul, A. Rus și Șeroni ar putea fi la dispoziția lui Balint





UTA a început cu stângul returul Ligii a 2-a la fotbal (0-1 la Călărași), dar același lucru se poate spune și despre principalele sale contracandidate la un loc promovabil. Mioveni și Rapid au pierdut și ele, cu ASU Poli, respectiv Farul, în timp ce Petrolul Ploiești nu a putut trece de Metaloglobus (0-0). În aceste condiții, doar „lupii galbeni” au recuperat un punctuleț, insuficient pentru a le da prea mari bătăi de cap arădenilor în economia luptei la vârf.

Pe de altă parte, „petroliștii” se vor agăța cu disperare de ultimul meci oficial al anului, antrenorul Flavius Stoican fiind conștient că doar un succes pe „Motorul” îi va mai prelungi mandatul pe „Ilie Oană”. Și nici asta nu e sigur, atâta timp cât ploieștenii erau văzuți drept principali candidați la promovare de pe locul 1.

În fine, Laszlo Balint a spus imediat după încheierea disputei de la Călărași, că echipa sa e datoare să învețe din greșeli și să se responsabilizeze pentru ultima apariția oficială a anului. UTA are siguranța iernării pe prima poziție a clasamentului, dar alte trei puncte în clasament ar însemna „cireașa” pe o jumătate de sezon foarte bună. În plus, „roș-albii” nu vor să-și strice parcursul aproape perfect acasă, unde doar Mioveniul i-a „furat” un punct și i-a înscris singurul gol lui Iacob în fața fanilor arădeni.

Dacă e să găsim un aspect pozitiv în dreptul „Bătrânei Doamne” după deplasarea de la Călărași acela ar fi faptul că nu s-a încasat niciun cartonaș galben. Nu mai puțin cinci utiști erau la un avertisment de suspendare, așa că toți sunt apți pentru jocul de duminică, cu ocazia căruia va reveni 100% mijlocașul Moise. Dar veștile sunt bunicele și din infirmerie. Fundașii Andrei Rus și Alin Șeroni s-au pregătit alături de colegii lor în această dimineață și ar putea fi la dispoziția lui Balint pentru disputa cu Petrolul, de duminică, de la ora 13.









20 comentarii

    1. Explica-ne si noua care sunt cele 3 meciuri pierdute, berbecule! Un singur meci, cel de la Călărași s-a pierdut din cauza unui autogol, bolovanule!! Habar n-ai de rezultate si de numele jucătorilor (vezi primul tau comentariu de cacao), dar iti dai si tu cu parerea! Cel mai probabil cred ca ești doar un troll obosit dintre ciori sau gazari..

      0
      0
  1. Jucam foarte slab în ultimul timp sânt greoi statici nu se demarchează nimeni cred ca se vad vedete cred ca domnul Balint ar trebui sa puna biciul pe ei . Oricum HAI UTA.

    0
    0
  2. „Arădean”,cam puțin respect arați pentru jucătorii care reprezintă echipa fanion a Aradului,buni sau răi aceștia sunt deocamdată la UTA!
    Ce sens are sa comentezi si să-ți aduni antipatia suporterilor sau a arădenilor adevărați nu știu.
    In fine cei doi jucători Seroni și Rus nu cred că pot ajuta echipa in meciul cu petrolul, totuși stau pe margine de vreo 2saptamani sau mai mult,va fii greu să facă față ritmului de meci.
    Moise va juca sigur,poate lângă Lorenzi și cu Miculescu și Oroian in benzi.
    Indiferent cine va juca trebuie sa arate atitudine si respect pentru suporteri și culorile clubului,ce am văzut la Călărași nu a fost frumos deloc, totuși reprezintă un club cu nume,palmares, suporteri, o campioană a României la fotbal!!!
    Hai UTA și hai „arădean” la meci duminică și încurajează echipa că la critici și caterinca toți suntem buni.

    0
    0
    1. Respectele ti le las tie iar respecte pentru acești cativa jucatori le voi avea cand se vor revanșa si vor da minim atatea goluri in poarta adversa cate au au dat in propria poarta pricepi tu ? Fiecare are dreptul la opinie iar asta nu va schimba nimic jocul de duminica.

      0
      0
  3. UTA va pierde meciul cu Petrolul,echipa e căzută psihic ,iar în plus sint jucători care nu mai dau randament ca la început. Asta datorită și antrenamentelor care devin plictisitoare fara a exersa tactici noi. Petrolul are o echipa net superioara ,dar care inca nu este sudată,eu zic că după vacanță Petrolul va avea o alta față și va promova de pe locul 1. Pe locul doi va fi Călărași iar pe 3 Mioveni sau Rapid. UTA cred că se va pierde undeva pe locul 4-6,asta și datorită transferurilor făcute aiurea,cu jucători veniți de la echipe retrogradate ! Nu le poți întipări in mintea lor spiritul de învingători atîta timp cît ei sint obișnuiți cu infringerile….

    0
    0
    1. Am văzut aseară ce randament dau jucătorii petrolului,a 2a repriza globus i-a scos pe frații Herea,au jucat fără atacant și tot nu au dat gol ploieștenii,nu mai vorbim de jocul gazdelor,cu multe oase greșite și reproșuri între coechipieri.
      Nu-mi place sa vorbesc de alte echipe dar vad că la unii emană negativismul din voi,mă mir că nu ați sărit la gâtul lui Balint, faceți supoziții de doi bani fără a avea argumente solide.
      Celor ce doar critică le-aș spune sa vină la meci duminică și să încurajeze echipa, indiferent care va fii rezultatul final sa arate că nu sunt suporteri de ocazie.

      0
      0
    2. tot o dati cu ce echipa are Petrolul. Care is super fotbalisti de acolo, si scuza-ma marea majoritate a lor au fost dusi de Stoican de la echipe pe care le-a antrenat care stie ce le cere antrenorul cum mama naibi nu sunt sudati.

      0
      0
    3. @Dascalul….nimic din ceea ce spui nu se bazeaza pe lucruri obiective. Calarasi are acum 12 ( doisprezece) puncte sub UTA,( cum sa treaca peste UTA ?), Petrolul, azi, nu este cu nimic peste UTA. Poate Rapid sa aiba „spate” mai tare, nu are insa echipa (apararea lor este …”praf”, iar Mioveniul , cred ca ar trebui sa iti fie clar …nu este de promovare. Vorbesti despre o „UTA cazuta psihic”, sau despre „antrenamente plictisitoare”….sa fim seriosi !. Eu, care nu mustesc de optimism si laude gratuite, trebuie sa spun, ca ..de bine de rau, UTA e pe primul loc, acolo va ramane si daca pierde cu Petrolul. Ploiestenii nu au rupt insa „gura targului” prin deplasari. …Iti place sau nu UTA rar a mai fost in situatia asta. Acum,…sa vii si sa postezi aiureli,… imi pare….chiar deplasat. Balint are de gestionat un meci pe care….daca il va castiga va fi …mare, dar , obligatoriu nu trebuie sa il piarda. Nu vad de ce UTA sa nu bata Petrolul, sint conditii, sint ambitii, reapar cativa jucatori, una peste alta Petrolul nu are trupa mai buna decit UTA.

      0
      0
    4. Din astfel de mesaje ne dam seama cat venin ai in tine impotriva echipei si cum iti doresti tu sa nu reuseasca echipa…nici nu stiu de ce mai intri pe aici sa abibulezi (daca mai trebuie dovada ai 2 like-uri si 44 de dislike-uri).
      Tu stii ce se va intampla in viitorul apropiat, ca UTA va pierde cu petrolul (echipa aflata la distanta in clasament care nu mai reusesti sa faca rezultate pozitive de multe etape si care arata un joc deficitar din toate punctele de vedere). Ai vorbit si cu jucatorii si stii ca sunt cazuti , atentie PSIHIC, nu fizic…daca fizic ii mai poti vedea poate din miscarile lente, tu vezi mai mult decat atat, tu ai patruna in mintea lor!
      Din nou, tu stii ca antrenamentele devin plictisitoare si ca nu se exerseaza tactici noi , iarta-ne, dar ai fost prezent la toate antrenamentele si ai facut studii sociologice cu jucatorii? Daca nu atunci e doar rautate pura din partea ta.
      Tu stii ce se va intampla si in viitorul departat, nu doar in cel apropiat, tu stii ca petrolul va avea o alta fata si ca va promova de pe primul loc si ca noi nu vom prinde podiumul pentru ca transferurile au fost prost facute la noi (probabil stii deja si ce jucatori vom lua noi si ce va lua Petrolul).
      In concluzie, ori nu ti-ai mai luat de mult febra, ori esti rau intentionat. Daca pana mai ieri era Giro ,,gica contra”, tu ai reusit sa il intreci fara probleme.
      P.S.: Daca indraznesti sa raspunzi la mesaj am sa te rog sa o faci prezentand diploma de psiholog si avizul pentru drept de practica in d’ale clarvazatoriei, alaturi de fisele de evaluare ale studiului sociologic in urma caruia ai ajuns la aceste concluzii. Multumesc anticipat!

      0
      0
  4. 1.-Nu cred ca in partida cu Petrolul se va pune problema ca cineva sa greseasca ( voit sau nu) 2.- Este adevarat ca UTA si-a dat cam ( prea ) multe autogoluri,…unele decisive, ca in 4-5 partide, in care conduceam, dupa min 80, am risipit punctele. E adevarat ca stoperii, cu care joaca UTA azi, au cam retrogradat, cu echipele pe unde au jucat, si ca fiecare a gresit destul de des….Nici fundasul A Rus nu prea a avut evolutii fericite, desi a fost mult folosit Dar….. :3 UTA nu are voie sa piarda cu Petrolul, eu cred ca echipa chiar va castiga. La Petrolul valoare au doar Hamza, Arnautu, Marinescu si …poate Cioinac, restul este de slaba calitate, iar Petrolul nu prea sta bine fizic. As putea pune mina in foc ca jucatorii de la UTA , care vor intra pe teren, vor incerca sa termine cu „capul sus si vesel” acest sezon. Una peste alta UTA a avut un sezon bun, daca m-ati fi intrebat, la inceput, nu credeam ca vom fi primii. Sa ii dam lui Balint meritele , nu putine,…care le are, insa il rog sa fie ceva mai dur, ceva mai exigent, si sentimental,..sa nu sa caute mereu scuze …unora. De asemenea eu as renunta , in iarna , la citiva ( nu ii numesc acum si aici),.. si as aduce minim 3 noi ( 1-2 stoperi si 1 atacant bunicel, tehnic si iute,refacerea lui Ciucur, Puscas si Stancu ar fi „aur curat”, la Coulibaly …nu mai sper )..Sa speram ca UTA nu se va ineca „ca tziganul la mal” si ca dupa meciul cu Petrolul …vom avea o iarna frumoasa , buna pentru vise placute ! Hai UTA !!

    0
    0
  5. DASCALE !!! Nu mai vorbi ce nu trebuie despre jucatorii UTA.-ei. Eu sunt de acord ca, mai trebuiesc si criticati inspre binele lor dar tu prea mult exagerezi in rautate !!! Ce tot vorbesti de Petrolul ca, face si drege , ca este echipa net superioara UTA.-ei etc. !!!Unde mama naibi ai vazut tu pe Petrolul net superioara UTA.-ei ? Nu i-ai vazut cum joaca de haotic in ultimele meciuri , numai gura si palavrageala este de Stoican si fotbal … ioc !!! Despre ce vorbim, nu vezi si tu clasamentul ? 7 puncte mai Dascale fata de ei, asa ca, nu mai vorbi aberatii !!! Vorbesti de Mioveni si Rapid ? Pai tu nu ai ochi sa vezi cat de prost joaca si astia, cum dracu ii vezi tu echipele astea inaintea UTA-ei, ? Stai tu la un loc ca in pauza de iarna, UTA. va fi cu mult mai puternica si ai sa vezi si tu ca o sa ramai cu gura cascata si nu o sa iti mai arda sa mai critici asa fara obraz UTA. !!! Dascale , nu te supara ca te intreb, esti cumva din Arad ? Sa traiesti si sanatate !!!

    0
    0
    1. Sint arădean și țin cu UTA,dar sint o persoana care vede realitatea și spun exact cum sint lucrurile. Că sa ști și dumneata domnule Nelu Petrolul nu are antrenor dar in schimb are echipă și o să o simțim pe pielea noastră duminică. In schimb UTA noastră dragă are un super antrenor dar in schimb echipa e slăbuță ,suntem pe primul loc datorită echipelor urmăritoare care pierd puncte prețioase,dar adevărata față a ligii a doua se va vedea în retur după vacanță! Nu am nici o răutate in mine dar nu sint de acord cu unii jucători aduși la Arad. Melinte și Seronii și chiar Ilie Sint depășiți sint lenți. Mijlocul inexistent la UTA Alex Ioniță e un jucător terminat se vede clar că nu mai poate. Miculescu trebuia vindut de mult . Dar așa cum am spus adevărata față a Ligii a II-a se va vedea după vacanță. E spun că UTA va fi marea perdantă ..Totuși sper că Balint sa ramina la Arad și pt sezonul următor.

      0
      0
      1. Din ceea ce spui sint de acord doar ca la UTA , fundasii centrali au gafat des si nu sint de incredere maxima. Ne spui ca …”Petrolul nu are antrenor dar in schimb are echipă „……sa fim seriosi, in teren joaca echipa, nu antrenorul.. si…Petrolul…nu joaca, Vezi deformat realitatea. Ne mai spui ca …” ..suntem pe primul loc datorită echipelor urmăritoare care pierd puncte prețioase..” , pai…omule cum sa fie mai bune urmaritoarele daca si ele pierd puncte aiurea ?. Desigur e nevoie, la iarna, de o revizuire a lotului,, sint cativa, la UTA care nu au confirmat ( Ionita de ex), poate R Moise va fi rechemat la ASTRA,, la stoperi trebuie adus ceva mai bun, poate un atacant, bun. Forta echipei a constat in evolutia neasteptat de buna a portarului dar si a lui Oroian si Hrezdac, dar si Miculescu sai Isac sint variante. Cu 2-3 achizitii bune, poate cu revenirea lui Ciucur,Puscas sau Stancu, UTA redevine solida si compacta. Daca acum nu credem in promovare, apoi…cind ?

        0
        0
  6. Dascale, pe deoparte iti dau si tie dreptate dar nu in totalitate si anume cu o parte dintre jucatori care cam dezamagesc in ultima vreme si cam de multisoare etape fata de cum au inceput in iures primele etape de campionat, nu as vrea sa enumar pt. ca se supara baietii dar sper si tot am sperat sa isi revina si astept in continuare in al 12-lea ceas cu petrolistii sa isi revina la tanc, vom vedea !!! Suntem totusi pe primul loc cu toate problemele care s-au ivit in ultima vreme si asta este foarte bine si nu uita, probleme de efectiv cu multe indisponibilitati inca de la inceputul campionatului , Culibali, Ciucurar, Puscas ,jucatori foarte buni ,jucatori care vor reveni in retur , admit cu inca cativa jucatori buni ,mai ales la mijlocul terenului si inca un atacant daca se vrea ca UTA. sa promoveze cu sanse mari, altfel va fi foarte, foarte greu pt. ca se vor intari multe echipe in iarna si pe langa Rapid cu Mircea Lucesc va deveni foarte periculoasa,Mioveni, Turis a lui Dragnea si atentie… FC. Arges care tace si face !!! Multa sanatate si noroc si sper sa mai am discutii cu tine pe tema UTA-ei, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  7. Toate observatiile, critice sau nu, ale suporterilor pe un site sau altul nu valoreaza nimic si asa si trebuie. Atata timp cat jucatorii joaca in mod onest pe teren, rostul nostru este sa incurajam din tribune si sa speram la fiecare meci, oricum ar fi jocul sau oricare ar fi jucatorii, pt ca nu ne obliga nimeni sa venim la stadion sau sa iubim o echipa si nici nu le finantam noi activitatea. Deci, chiar daca ne-a nemultumit clar jocul echipei si atitudinea unor jucatori in ultima vreme, suntem datori sa trecem peste asta si sa sustinem UTA mai departe cu o atitudine pozitiva! Ce bine ar fi insa ca Balint sa ii faca constienti pe baietii astia ca imbraca tricourile unei echipe aflata in top 5 all time din Romania si nu ale unei echipe de liga a II-a, asa cum i-am vazut jucand deseori, cu teama, cu complexe, cu trageri de timp la 1-0 in fata unor echipe anonime si net inferioare. E o chestie de spirit, de mandrie si de incredere pe care antrenorul nostru nu a reusit inca sa o transmita acestor jucatori si pe care de altfel nu am mai vazut-o la UTA de multi, multi ani. Daca e ceva ce nu suport sa vad, mai mult decat autogoluri, ratari sau jocuri proaste, e teama aia a jucatorilor care sunt cacati pe ei la 1-0 si incep sa bage fundu-n poarta… ne speriem de u cluj, petrolul, rapid, pe bune? Rapid e echipa mare doar din 98 , petrolul a avut o singura generatie importanta, la fel ca si fc arges, iar u cj nu a fost niciodata mare. Noi avem 3 generatii mari si cel mai mare palmares!

    0
    0
  8. Daca batem Petrolul putem ierna in liniste…….daca pierdem trebuie facute mari schimbari in iarna tinand cont de ultimele rezultate si jocul echipei ………altfel vom ajunge din nou la baraj si cred ca nimeni nu isi doreste asta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button