UTA Arad

Jucătorii UTA-ei vând bilete cu Petrolul, „Grenier Brasserie” a devenit partenerul „roș-albilor”





Mai sunt trei zile până la ultima apariție oficială a anului pentru Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc. Duminică, la Arad, sosește Petrolul pentru un clasic al fotbalului românesc ce are ca miză trei puncte imense în economia luptei pentru promovarea în Liga 1. Clubul UTA a pus în vânzare, de ieri, bilete la meciul de pe „Motorul”, dar și abonamente pentru întreg returul. Mâine, faniivor avea șansa să-și procure tichetele chiar din mâna fotbaliștilor pregătiți de Laszlo Balint. Iată și anunțul grupării arădene:

”Dragi utiști, vă așteptăm mâine seară, între orele 17:00 – 19:00, la standul UTA de la Târgul de Crăciun din Parcul Eminescu. Avem disponibile bilete pentru meciul cu Petrolul, de duminică, bilete pe care le veți putea cumpăra chiar de la trei dintre fotbaliștii din prima noastră echipă! Primii cumpărători de bilete vor primi și cadouri, iar la stand găsiți o gamă largă de produse ce poartă brandul UTA. Ne vedem mâine seară!”

În altă ordine de idei, de astăzi, Campioana Provinciei are un nou sponsor. ”Clubul nostru are plăcerea să anunțe numele unui nou partener: Grenier Brasserie, selectul restaurant arădean cu specific francez a venit alături de UTA. Le mulțumim prietenilor noștri pentru implicare și vă invităm să-i vizitați la sediul din Calea Romanilor nr. 17-19”, mai anunță gruparea emblemă a Aradului.

2 comentarii

  1. Ce pachet de sponsorizare au achizitionat cei de la grenier brasserie? Sau e doar publicitate pe spatele UTEI?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button