Progresul Pecica

Capătă a plecat de la Slatina și are șanse mari să se înțeleagă cu Pecica: „Aș fi acasă și s-au mișcat cel mai repede”





Alexandru Capătă, unul dintre cei mai prolifici fotbaliști arădeni a optat pentru CSM Slatina în această vară, având ca obiectiv promovarea pe scena a doua a fotbalului românesc. Oltenii au terminat pe locul 2 turul în seria a III-a a eșalonului terț, la egalitate de puncte cu bucureștenii de la Progresul Spartac (34), însă lupta lor pentru promovare va continua fără „vârful” de 28 de ani. Acesta marcase cinci goluri pentru echipa din Olt, trei dintre ele fiind reuşite în victoria cu 8-0 de pe terenul celor de la Tractorul Cetate.

„Alexandru Capătă şi-a exprimat dorinţa, din motive personale, de a pleca. Îi mulţumim pentru activitatea depusă în cadrul echipei şi îi urăm mult succes în carieră”, a anunţat directorul sportiv al echipei CSM Slatina, Cristian Scheau, pentru liga2.prosport.ro.

Revenit acasă, la Pecica, „Capi” a fost „agățat” rapid de conducerea grupării din orașul natal. „În primul rând, vreau să le mulțumesc celor de la Slatina pentru încrederea acordată în vară, dar și pentru înțelegerea de care au dat dovadă acum. Din păcate, nu m-am integrat prea bine acolo, mi-era greu departe de casă și acum sunt din nou aici. Într-adevăr, cei de la Progresul Pecica s-au mișcat cel mai repede și, probabil, voi semna cu ei. Aș fi acasă, aș juca pentru echipa din orașul natal, având alături fotbaliști buni pe care îi cunosc și un antrenor bun, cu care am mai lucrat în urmă cu ceva ani la UTA”, spune fotbalistul.

În cariera sa, Alex Capătă a evoluat pentru UTA (în două rânduri, în primul pe scena eșalonului secund), ALRO Slatina, Național Sebiș, TSV Ampfing (Germania), CS Ineu, Victoria Zăbrani, Unirea Sântana și Gloria Lunca Teuz Cermei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button