Baschet

Trei victorii la rând pentru FCC Baschet Arad, dar Urban anunță: „Doar am acordat vioara pentru duelul foarte important de la Brașov”





De la înlocuirea antrenorului principal, FCC Baschet Arad are la activ trei victorii din tot atâtea partide. Cea mai importantă a fost realizată acum câteva zile, în faţa echipei ce venea la Arad fără nicio înfrângere.

„Galben-albastrele” s-au întors şi de la Târgu Mureş cu un nou succes (80-38) obţinut exact la aceeaşi diferenţă de puncte ca şi în partida directă din turul campionatului (76-34). Pentru acest duel, spaniolul Manuel Rodriguez nu a putut conta pe accidentatele Brankica Hadzovic şi Marta Fodor.

„Meciul de la Târgu Mureș a fost folosit pentru a <<acorda vioara>> cât se poate de bine în perspectiva duelului foarte important de la Brașov, din Cupa României. Ieri, au fost folosite toate jucătoarele valide, dar trebuie să remarcăm debutul cu coș marcat în Liga Națională a noii noastre achiziții, Rebecca Lipovan. Urmează o perioadă grea pentru noi, cu meciuri pe care noi le considerăm de o importanță deosebită. Întâlnim pe Braşov şi Cluj, două echipe foarte incomode, dar pe care vrem să le învingem” au fost cuvintele preşedintelui de la FCC Baschet Arad, Marcel Urban.

Trupa pregătită de Rodriguez şi Bondor a început deja pregătirea duelului ce o poate duce cu un pas mai aproape de Final Four-ul Cupei României. Meciul tur dintre Olimpia Braşov şi FCC Baschet Arad se va juca sâptămâna viitoare, joi, 12 decembrie, de la ora 18.

baschetarad.ro

FOTO: Viography

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button