Uncategorized

UTA 2009 a fost întoarsă de Academia Hagi de la 3-0 și a trebuit să se mulțumească cu un loc 5, la București





Băieții lui Alex Nistor au participat, recent, la turneul „Football friends Cup Bucharest”, alături de cele mai bune generații din țară.

Arădenii au terminat grupa pe locul 3, după 3-2 cu AC Isport Vâlcea, 0-1 cu Academia Valencia și 4-6 cu Academia Hagi. „Jocurile din faza grupelor au fost foarte disputate. Cu un gram de noroc, am fi  putut juca pentru un loc în finală, dacă nu eram întorși de Academia Hagi de la 3-0 pentru noi. În ultimele două minute de joc era 4-4, dar a trebuit să ne recunoaștem învinși”, a povestit antrenorul arădean.

În faza superioară, UTA a învins-o pe Celta Brașov (2-2, 6-3 după lovituri de departajare), apoi a trecut cu 1-0 de Academia New Star București, obținând locul 5.

„Sunt mulțumit de tot lotul deplasat și sunt mândru de băieți pe care ii antrenez. Le mulțumim părinților și bunicilor pentru tot ce fac și, nu în ultimul rând, profesorilor, care au fost înțelegători și i-au învoit pe micii fotbaliști pentru turneu”, a conchis Alex Nistor.

Efectivul UTA-ei i-a reunit pe: Alex Remetea, Maximus Crăciun, Mihai Micu, Ianis Drăgușin, Matei Brad, Luca Dehelean, Denis Pop, Roland Sabău, Lucas Zachar, Ayan Sherzad, Petru Orodan, Denis Ile, Răzvan Cioară, David Burta, Elias Pelau Oprea, Albert Tomoioagă, Dominic Ila și Vlad Remetea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button