Uncategorized

Și jandarmii timișoreni se mobilizează pentru UTA – Petrolul, alcoolul e interzis în zona arenei „Motorul”

Foste campioane ale României, UTA și Petrolul au în spate galerii puternice, rivale, care se vor întâlni duminică, la Arad. Forțele de ordine speră să fie un „duel” sportiv, de la distanță, din sectoarele rezervate pe arena „Motorul” și de aceea s-a considerat oportună implicarea jandarmilor de pe Bega. Aceștia se mobilizează pentru a doua oară în prima parte a sezonului pentru meci de la Arad, după derby-ul din octombrie, cu marii rivali din Vest, ASU Poli.

Dar iată anunțul emis azi de Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara:

”Jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara asigură măsuri de ordine şi siguranţa spectatorilor prezenţi la meciul de fotbal ce are loc duminică, 8 decembrie a.c. pe stadionul „Motorul” din municipiul Arad, între echipele UTA și Petrolul Ploiești. Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, Inspectoratul de Poliție Județean Arad și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Accesul în stadion, îndrumarea şi supravegherea publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor se asigură de către societatea de pază contractată de organizator.

Începând cu ora 11.00 până la terminarea competiţiei, se interzice comercializarea şi consumul de băuturi alcoolice în zona apropiată arenei sportive.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță, jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să nu introducă în stadion obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţie. Totodată, jandarmii informează că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, fără drept.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la manifestarea sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive”

UTA – Petrolul din cadrul rundei a 21-a a Ligii a 2-a la fotbal începe duminică, la ora 13, pe stadionul „Motorul” din Aradul Nou. Suporterii „lupilor galbeni” se află în conflict cu conducerea și stafful tehnic al ploieștenilor, dar asta nu înseamnă că nu vor face deplasarea pe Mureș pentru a-și încuraja favoriții.

Comentarii Facebook

0
0

2 comentarii

    1. Rivalitate nu e, dar nici nu-i poți lăsa să se apropie unii de alții. Imi aduc aminte de meciul cand au intors scorul cu 3-2 după ce am condus 2-0 când au strigat ploiestenii in frunte cu oprița muie UTA!

      0

      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close