23/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Victoria familiei UTA cu Petrolul în imagini FOTO

Apelul fanilor utiști la unitate, lansat înaintea partidei cu Farul Constanța, a avut ecou și pentru ultima apariție oficială a echipei fanion a Aradului în 2019. Pe o vreme rece, de decembrie, arena „Motorul” a fost neîncăpătoare odată cu vizita Petrolului Ploiești, una dintre contracandidatele „roș-albilor” la un loc sub soarele Ligii 1.

Galeria a dat tonul scandărilor, iar restul stadionului i-a ținut isonul pentru o atmosferă în care băieții lui Laszlo Balint au jucat fotbal și au câștigat clar încă un meci pe teren propriu pentru o poziție comodă de lider.

Peluza arădeană nu l-a uitat pe Flavius Paul Popa, care a pierdut lupta cu o grea boală în urmă cu un an. „Popică, Popică!” a strigat galeria, ce apoi a dat glas refrenului născut după tragedia altor doi camarazi, Moisi și Mihoc: ”Pentru tine noi trăim / Pentru tine noi murim /Și orice s-ar întâmpla / Vei rămâne echipa mea!”.

Galerie FOTO UTA – Petrolul 3-0

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/albums/72157712118176971

semnată Viorel Muscă

Într-adevăr, publicul a fost parte importantă a poveștii scrise astăzi de Campioana Provinciei. Balint le-a mulțumit și dedicat din inimă victoria fanilor, iar rivalul Flavius Stoican a repetat în diverse rânduri după meci: „Bravo, respect”, sugerând că și-ar dori și el un astfel de public pe „Ilie Oană”.

 

7
0