Stranieri aradeni

Becali sare, din nou, în ajutorul lui Ionuț Popa: „Plătesc eu toți banii dacă este nevoie”

Denis Man, fotbalistul lui FCSB, a lansat un mesaj pe Instagram prin care a cerut sprijin umanitar urmăritorilor săi pentru Ionuț Popa, cel care se află grav bolnav în spital la Cluj. ProSport a aflat că la rândul său, Gigi Becali a decis să îl ajute financiar pe Ionuț Popa și deja l-a mandatat pe Ionuț Luțu să trimită o sumă importantă de bani în contul lui „Mister”.

Gigi Becali a dezvăluit pentru ProSport că0în cursul zilei de marți îl va pune din nou pe Ionuț Luțu să se intereseze la familia antrenorului dacă acesta are nevoie și de alți bani.

În astfel de cazuri nu trebuie să stăm cu mâinile în sân. Mă bucur că am la echipă jucători milostivi și s-au implicat și ei pentru Ionuț Popa. Bravo lui Dennis Man. Deja i-am spus lui Luțu să se ocupe ca lui Ionuț Popa să îi ajungă o sumă importantă de bani la Cluj (n. a. antrenorul arădean se tratează de fapt la Arad) . Ca să îl scăpăm pe acest om, plătesc eu toți banii dacă este nevoie. Nu pot să stau și să mă uit la un om pe care îl și cunosc. Am ajutat eu atâta lume la viața mea! Cum să nu îl ajut și pe Ionuț Popa? Mă vede Dumnezeu! Îi transmit familiei sale că, dacă dorește, poate să îl aducă pe Ionuț Popa și la spitalul meu. Am investit în acest spital 10 milioane de euro, iar Popa poate să vină aici la noi. Mă voi ocupa eu de toate. Țin mult la acest om și nu vă ascund că îmi plăcea mult de el cum vorbea după meciuri. Era un om dintr-o bucată. Am mari speranțe în Dumnezeu că o să îl ajute pe Ionuț Popa să se facă bine”, a spus Becali pentru ProSport.

Problemele de sănătate ale lui Ionuţ Popa s-au agravat de la începutul anului 2019. Experimentatul antrenor arădean a început să se simtă rău de pe la mijlocul lunii ianuarie şi a trecut pe la pe la mai mulţi medici din Arad, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi mai apoi Viena. Iniţial, se vorbea despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat şi după sesiunile de fizioterapie. Pe la începutul lunii martie, un doctor neurolog de la Spitalul Clinic Judeţean din Timişoara i-a impus lui „Mister” restricţii clare legate de stilul de viaţă şi, astfel, acesta a fost în imposibilitatea de a mai conduce antrenamentele UTA-ei.

Popa a avut simptome de amorţeli în zona facială şi nu mai putea vorbi, pentru ca mai apoi să nu mai reuşească să mişte un ochi. Dacă iniţial doctorii au crezut că au de a face cu afecţiunile rezultate în urma unui atac cerebral ori unui infarct miocardic, ipotezele nu au stat în picioare, astfel că Ionuţ Popa a fost supus unor mai multe analize foarte costisitoare, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Ultimul meci în care Ionuţ Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. UTA s-a impus cu 2-1.
Articole de la JOHNNYBET
7 comentarii

 1. Nea Ionut Popama ma rog lui Dumnezeu sa iti dea sanatate si fericire in sanul familiei acum de sarbatori multa stima si respect din Chicago

  0
  0
 2. Insanatosire leatule ca ai fost un razboinic in viata de fotbalist si antrenorat…pe unde ai umblat precum Iasi,Mioveni,ACS Poli TM……!Ai iubit UTA si contra ai fost vreodata…?Hai UTA !

  0
  0
 3. 1. Atitea emotii pe banca, atitea ore pe autobus, prin hoteluri…l-au ajuns din urma pe Ionut. Ii doresc toata sanatatea posibila. In tinerete am stat impreuna pe banca, el antrenor, eu medic. A fost , este si va ramane un OM deosebit si un antrenor important ( cel mai bun aradean…de la Coco si Reinhardt ..pina acum. Sanatate Popica ! 2. Nu iubesc Steaua si Dinamo, pentru ororile trecutului , dar si pentru influenta lor, de azi, la arbitraje. Totusi nu pot sa nu fiu cinstit si sa recunosc ca Gigi Becali este un sufletist mare. O avea el „bubele lui”, dar sint atatia bogati in tara asta,… care nu se intereseaza decit de buzunarul propriu. Felicitari lui G. Becali, pentru omenia de care ea dovada. Sper sa se tina de cuvant!

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button