26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

VIDEO: Ultimele cuvinte ale lui Balint înainte de a-și trimite băieții la luptă cu Petrolul: ”Arătați că nu degeaba suntem cei mai buni!”

Nu de puține ori în acest sezon, discursurile motivatoare ale antrenorului utist, Laszlo Balint, au adus un mare plus la capitolul  determinare și sacrificiu în dreptul liderului Ligii a 2-a la fotbal. Împotriva celor de la Petrolul Ploiești, în ultima apariție oficială a „roș-albilor” în acest an, ce se petrecea în fața propriilor suporteri și în compania unei contracandidate directe la promovare, cuvintele „principalului” deveneau cu atât mai importante. „…sunt convins că dacă o să faceți treaba asta fiecare, noi, ca și grup, o să arătăm de ce suntem cel mai puternic grup. Sunt momente în viață în care nu mai are rost să vorbim foarte mult, ci e cazul să facem și astăzi e unul dintre momentele acelea. Arătați băieți că nu degeaba suntem acolo și că nu degeaba suntem cei mai buni!”, a fost o parte din mesajul lui Gyuszi Balint înainte de a-și trimite jucătorii la luptă împotriva ploieștenilor.

”UTA Arad, victorie!”, au strigat și fotbaliștii strânși în cerc, iar rezultatul a fost un sec 3-0 administrat „lupilor galbeni” și o distanțare la 4 puncte pe primul loc în clasamentul ligii secunde.

VIDEO:

7
0
%d blogeri au apreciat: