Gloria LT Cermei

Cermeiul intră în vacanță de pe locul 10: „Cu cât e mai greu, cu atât e mai frumos”





Cortina a coborât, în urmă cu zece zile peste sesiunea de toamnă a eșalonului terț, cu marele regret al cermeianilor că nu au putut lega rezultatele pozitive din luna noiembrie cu măcar un punct în compania Dumbrăviței. Totuși, clasamentul „sămădăilor” a suferit îmbunătățiri chiar astăzi, după ce Comisia de Competiții a FRF s-a autosesizat în cazul suspendării lui Adi Piț și a decis: Criș – Cermei 0-3, la masa verde.

La cota 20 de puncte și poziția a 10-a în ierarhia seriei a IV-a, Gloria Lunca Teuz Cermei are parte de o vacanță ceva mai liniștită, în care a intrat oficial în această seară, odată cu banchetul de final de an.  Cu consoartele la braț, fotbaliștii au fost invitații conducerii clubului la restaurantul Hotelului Gio. Cu mențiunea că se putea și mai mult, directorul tehnic, Roland Nagy și antrenorul Flavius Moisă le-au mulțumit pentru implicare și munca depusă jucătorilor, i-au sfătuit să-și recupereze energiile în vacanță, bucurându-se de Sărbătorile de iarnă, căci au destulă treabă din ianuarie încolo.

Președintele Petre Bulza a mărturisit că startul din vară a fost cel mai dificil pentru el de când Cermeiul activează pe scena a treia a fotbalului românesc. „Dar, știții cum se spune, cu cât e mai greu, cu atât mai frumos. Până la Crăciun vă veți primi și restanțele, primele cu Craiova, Becicherecu Mic și Pecica chiar în zilele următoare și urmează ultimul salariu al anului”, le-a transmis Bulza „sămădăilor”.

Fiul al satului, Ovidiu Fărcuța, managerul Hotelului Parc din Moneasa, a onorat și el invitația pentru ultima întâlnire a anului a echipei de fotbal. Lăutarii au încins cheful cermeianilor până după miezul nopții.









Un comentariu

  1. In familie sărbătorești ȘI LA BINE ȘI LA GREU! Nealcoși ficiori sămădăii si tăți dă pă lângă ii! PETRE DUTE LA BANCĂ!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button