Polo

Poloiștii arădeni termină anul pe locul 2 în grupă valorică 5-8





AMEFA Arad a pierdut poziţia de lider în a doua grupă valorică 5-8, din Supeliga Național de polo. Totul ca urmare a înfrângerilor din ultimele meciuri ale anului, 6-10 şi 7-17, în faţa Sportului Studenţesc, la București.

În urma acestor rezultate, echipa din Capitală a devenit lider, cu 5 victorii și o remiză, în timp ce AMEFA este pe locul 2, cu patru victorii şi două înfrângeri.

O altă formaţie bucureşteană, Rapid, ocupă poziția a treia, după cele două victorii obținute la finele săptămânii trecute, 14-3 și 11-6 cu CS Politehnica Cluj-Napoca.

AMEFA mai are programate, anul viitor, două deplasări și o „dublă” acasă, la noul bazin din Subcetate.

2 comentarii

  1. No hate,dar daca te consideri inotator,sportiv de performanta,nu iti curg clise pe tine….Nu compenseaza tatuajele a proasta…..Ultimul loc unde as fi scris „ARAD” nu ar fi fost pe cur….
    Cand imi aduc aminte despre domnii Borza,Artucov,Contor,ma cam ia cu lesin….,cam ce faceau cu noi….
    Dar despre performantele lui Marczi Liptak,nimeni,nimic?Cristi Cosma este si va ramane prietenul meu,no comment…Dar este un fel de Ovidiu Serban al jocului cu balon oval….Nici o treaba nu are,bani sa iasa…..Asa nu se face performanta….Anti-performanta,eventual….Despre ce discutam?
    As putea scrie toata noaptea despre poloisti aradeni sa spun,istorici….Unii ne privesc acum din ceruri…..RIP….Se pare ca vine din urma o pepiniera de mare speranta…Le dorim maxim succes!

    0
    0
  2. Dar, cine vrea performanță in polo. Biriș et company, vorba antevorbitorului…doar bani sa iasă! In rest, sportul de performanță e mort.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button