UTA Arad

UTA Arad intră în 2020 cu prima șansă la promovarea în Liga 1





Jucătorii de la UTA Arad au intrat în vacanță după ce au disputat ultimul meci din 2019, câștigând cu 3-0 pe teren propriu în fața celor de la Petrolul.

Este un sfârșit de an și de jumătate de sezon cu rezultate excepționale. Echipa termină anul pe primul loc cu 41 de puncte, cu 4 puncte în fața celor de la CS Mioveni și 6 în fața celor de la Rapid București.

Astfel, UTA Arad pleacă cu prima șansă la promovarea în Liga 1, casele de pariuri oferindu-le o cotă de 2.75 / 36% șanse să câștige Liga 2 în sezonul 2019-2020 conform cote-pariuri.ro

Promovarea în Liga 1 este oferită garantat primelor două clasate din Liga 2 la finalul returului. Echipa de pe locul 3 din Liga 2 va avea de asemenea posibilitatea de a promova dacă va trece de barajul cu ocupanta locului 12 din prima liga.

Următorul meci pentru UTA Arad va avea loc pe 22 februarie 2020, în deplasare la Csikszereda Miercurea Ciuc. Acesta va fi primul dintr-un total de 18 meciuri rămase de jucat în returul din Liga 2.

23 comentarii

  1. Conducerea Uta . Faceti pe dracu in patru si aduceti l pe Gavra la Uta ! Avem nevoie de un nr 9 adevarat !
    Buha si cu Rus nu sunt chiar nr 9 de careu , ei coboara sa isi ia mingi sau joaca si in benzi , insa Gavra chiar e un nr 9 adevarat !

    0
    0
    1. Sa fie adusa Gavra! Asta imi aduce aminte de o gluma de sezon: cica colindul „o brad frumos” ar fi fost scris de un ungur…?

      0
      0
      1. Ha,ha,ha,da……stim bancul….pentru ca daca ar fi fost scris de catre un roman,s-ar fi cantat UN brad frumos……Ce bine ne simtim la sfarsit de an,ca ne permitem si glume…..
        SARBATORI FERICITE tuturor!

        0
        0
    1. Atât Gavra cât și Hlistei cred că și-ar dori la UTA. Primul este jucătorul lui Hagi iar în ce-l privește pe Cătă, se tot amână cazul la CSL (ultimul termen 19.12.2019). Or fi șanse de izbândă?

      0
      0
  2. Pentru mine surpriza placuta in acest tur a fost Sorin Bustea! Despre transferuri nu stiu la ce sa ma astept…..Balint a declarat ca doreste jucatori pentru viitor,adica cu experienta de Liga 1 sau jucatori tineri?

    0
    0
    1. Jucatori cu experienta de liga 1.
      E si normal , ca daca nu aduci vreo 3 de acum sa ii integrezi , la vara tre sa duci vreo 7 si e prea mult.

      0
      0
  3. Tineri nu avem nevoie. Cum a zis si Apostu , daca Uta promoveaza , in liga 1 ai nevoie de U 21 , iar la ce varsta au juniorii nostrii titulari , prind 3 sezoane minim de jucatori U 21 .

    0
    0
  4. Da de ce nu l-ar aduce si pe Tucudean,daca nu se regaseste la CFR Cj.Aici este acasa cu familia si are tot sprijinul suporterilor.

    0
    0
          1. Daca este vorba sa joace pe semnatura proprie,poate juca oriunde,doar ca nu se prea mai accepta asa ceva….Nici un club,nu si-ar mai permite sa ii moara un jucator pe teren,pentru ca la noi s-au cam intamplat prea multe….Mult prea multe….
            Tucu nu sta in banii CFR-ului,o stie toata lumea….S-a oprit momentan pentru ca isi pune viata mai presus decat fotbalul pe care il venereaza…
            Este la un nivel si la o varsta in care doar el va decide ce va fi…
            Cand ai copii(2),te gandesti in primul rand la ei…..
            Orice va decide….Sanatate multa si SARBATORI FERICITE!
            PS:ceea ce apreciez, este ca George,pe oriunde a trecut,a lasat loc de un Buna Ziua!Inclusiv la UTA!Stima si respect!

            0
            0
    1. Nu cred ca și-l permite UTA pe Hora, dar nu ar fi rau recunosc. In prima ligă cred că si Tucudean ar veni acasă

      0
      0
      1. Eu cred ca putem atrage si jucatori buni pentru Romania cu tactica facuta de Balint si Apostu ,cu salarii mai mici dar care se platesc! Decat pe la nu stiu ce echipa de Liga 1 ,pe salarii mari dar care sunt achitate dupa vreo 5 ani de tribunale sau niciodata……

        0
        0
    2. Da,da…gura dulce,mult aduce..rad..Mereu a spus Hora ca va dori inapoi la Arad,candva….dar nu fara 10 mii euro,ceea ce nu prea cred….curand….

      0
      0
  5. 3-4 jucatori–intariti echipa cu jucatori buni fie si straini daca se vrea promovare fara omogenizare e liga 2

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button