UTA AradzTOP ARTICOLE

Vulturar, după experiența la Liverpool: „E o altă lume, oricine și-ar dori să facă pasul la un astfel de club”





Șase zile a durat experiența lui Cătălin Vulturar la FC Liverpool, deținătoarea UEFA Champions League. Însoțit de impresarul Cătălin Sărmășan și Patrick Gânțe, atacantul lui CAO Oradea, mijlocașul de 15 ani al „Bătrânei Doamne” a rămas impresionat de ceea ce a întâlnit în Anglia, unde, bineînțeles, ar dori să joace într-o zi. „Academia celor de la Liverpool te lasă pur și simplu cu gura căscată. E imensă și modernă. Am numărat 9 terenuri de iarbă <<biliard>> și unul sintetic, acoperit de un balon, ca să nu mai vorbesc despre vestiare și celalalte încăperi dotate cu tot ceea ce au nevoie antrenorii, fotbaliștii și ceilalți membri ai staffului. E o altă lume, oricine și-ar dori să facă pasul la un astfel de club”, a spus tânărul fotbalist al UTA-ei.

Alături de Gânțe, Vulturar a efectuat două antrenamente cu echipa Under 16 a „cormoranilor” și a evoluat în „triunghiularul” de sâmbătă. „Am jucat câte o repriză atât cu cei de la Crew Alexandra, cât și cu Blackburn. În primul meci am câștigat cu 2-1, în cel de-al doilea am făcut 0-0. Ca și mijlocaș central eu zic că mi-am făcut treaba, deși mereu se poate și mai bine. Cei de la Liverpool i-au spus impresarului meu, Cătălin Sărmășan, căruia chiar vreau să-i mulțumesc pentru această oportunitate, că în această săptămână sau următoarea vor veni cu o ofertă concretă dacă e cazul. Oricine și-ar dori să facă pasul la un astfel de club, dar, indiferent de răspunsul celor de la Liverpool, eu știu că mai am de muncit mult. Indiferent că rămân la UTA, unde mă simt foarte bine sau că plec deja în Anglia”, ne-a mai mărturisit fotbalistul crescut de Dinu Donca la CSȘ Gloria, actualmente căpitan al naționalei Under 16.

În zilele petrecute la Liverpool, Vulturar a vizitat și „templul” cormoranilor, Anfield Road, dar nu a avut șansa să se intersecteze cu starurile lui Klopp, van Dijk, Mane sau Salah.









2 comentarii

  1. Un ochi imi plange,altul imi rade,pentru Vulturar….Mi-as fi dorit eventual sa aiba multe meciuri sub culorile UTA-ei…Dar daca este bine pentru toti,deopotriva,atunci ii doresc maxim succes!Am plans dupa Denis Man,am plans dupa Adrian Petre Tabarcea,dar asta inseamna academie,cresti,vinzi…..Ne conformam…Bafta!

    0
    0
  2. Ar trebui sa ii spuna cineva lui Vulturar ca mari fotbalisti romani si aradeni au fost sa isi incerce norocul prin Albion. Intre toti doar D Petrescu si poate Ganea au jucar ceva meciuri, I Dumitrescu si G Popescu nu au reusit. Nu mai vorbesc de altii. ( exemplul lui Baluta, rezerva inca e limpede), dar au fost si aradeni Copil si Oaida , etc. Vulturar ar trebui sfatuit ca zona engleza- chiar daca iti ia ochii- nu prea se pliaza pe calitatile jucatorului roman. I-as recomanda sa mai puna muschi pe el, sa fie serios, si sa progreseze aici,la UTA, ca man, ca Petre, ca Tucudean, etc, ca, pentru el este cea mai sigura cale. Ii doresc….. LA MULTI ANI,…ca mare fotbalist si sa fie sanatos !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button