Baschet

Oradea are eșecuri pe linie, se anunță o demonstrație de forță la ultimul meci al FCC Baschet Arad pe teren propriu în 2019





În etapa cu numărul 8 din Grupa de Vest a Ligii Naţionale, FCC Baschet Arad întâlneşte „lanterna roşie” a clasamentului. Duelul cu CSU Rookies Oradea se va juca marți, de la ora 18, la Sala Sporturilor Victoria.

E ultimul joc de pe teren propriu, din 2019, pentru gruparea arădeană, care poate termina anul pe poziţia secundă, dacă învinge în ultimele două jocuri. Adversara de mâine seară a „galben-albastrelor” vine în oraşul de pe Mureş fără nicio victorie în actualul sezon din baschetul feminin românesc din 8 partide disputate. De partea cealaltă, FCC-ul, cu cele cinci succese şi două înfrângeri, se situaeză pe locul al 4-lea, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Pe lângă diferenţa clară de valoare dintre cele două echipe, Aradul porneşte ca favorită în acest meci şi prin prisma rezultatelor directe. Echipa de pe Mureș nu a pierdut niciun meci desfăşurat de-a lungul timpului cu echipa orădeană și au avut loc 27 de dueluri până acum.

Ionuţ Moraru, Alina Dekany şi Zsolt Csiki vor împărţi dreptatea în teren la acest meci, în timp ce comisar de joc din partea Federaţiei Române de Baschet a fost delegat timişoreanul Radu Bucerzan.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button