Baschet

UPDATE! Williams a fost găsită! Fostul pivot al FCC Baschet Arad, Destiny Williams a fost dată dispărută în SUA: Mama sa a făcut un apel disperat!





UPDATE!

După 6 zile în care familia nu a știut nimic despre ea, Destiny Williams a apărut acasă vie și nevătămată. Imediat, mama sa a scos de pe Facebook anunțul disperat făcut aseară, iar FBI-ul a încetat căutările.

Știrea inițială

După patru sezoane, FCC Baschet Arad a cucerit din nou medalie națională în această vară. „Galben-albastrele” luau bronzul după „duelul”, un mare merit pentru acest rezultat important pe Mureș avându-l puternicul pivot, Destiny Williams. Americanca revenise la Arad în ianuarie și a fost mai mereu MVP-ul partidelor disputate de elevele lui Miljan Medvedj și Bogdan Bulj.

La 28 de ani, baschetbalista de 1,85 metri mai avea multe de spus în sportul cu balonul la coș, iar Marcel Urban i-a pus pe masă un nou contract. Răspunsul americancei s-a lăsat așteptat, iar FCC Arad a fost nevoită să se orienteze spre alte jucătoare. Destiny s-a întors acasă în SUA, în Waco (Texas) și ar fi ales să urmeze o carieră în medicină. În urmă cu câteva minute, pe rețeaua de socializare Facebook, mama sa a postat un mesaj disperat: ”Dacă cineva a văzut sau știe ceva din împrejurimi despre Destiny Williams vă rugăm să contactați Houston FBI 832-344-1840 sau pe masa sa 470-270-9918. Rog distribuire! ”

Este clar că baschetbalista a dispărut de acasă și familia sa o caută disperată.

Williams este una dintre cele mai importante jucătoare străine care a evoluat de-a lungul timpului la Arad. Pivotul a debutat pe bătrânul continent chiar la ICIM, unde a înregistrat cifre impresionante de 16.5 puncte și 12.7 recuperări. Spre finalul acelui sezon, Williams a fost selecționată în puternicul campionat din WNBA. A jucat apoi în Ungaria la Peac-Pecs, unde a debutat și în FIBA EuroCup Women, fiind a patra recuperatoare a competiției.

Printre alte realizări, Destiny Williams a câștigat Cupa României în 2014 cu ICIM Arad și a primit premiul de cea mai bună apărătoare a campionatului maghiar în anul 2015. A reprezentat naționala Statelor Unite ale Americii la Campionatul Mondial U19 acum opt ani de zile. Echipa a câștigat aurul și statisticile ei la acel turneu final au fost 4.5 puncte pe meci și 4.5 recuperări în 6 jocuri.

Williams a evoluat până acum în carieră pe trei continente diferite, fiind obișnuită cu campionatele europene, asiatice și bineînțeles nord-americane. Americanca a jucat anterior în Ungaria (PEAC-Pecs), Polonia (Pszczolka Lublin), Spania (Hola Madrid), Koreea pentru două echipe (Shinhan Anshan și Woori Wibee), în Romania, la CSM Satu Mare și în Puerto Rico (Manati).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button