UTA Arad

Trei amicale de „încălzire” pentru UTA înainte de a pleca în Antalya, toate pe „Motorul”





Utiștii petrec binemeritata vacanță de iarnă pe prima poziție în Liga 2-a. Majoritatea dintre ei caută liniștea căminului, în mijlocul familiei, înainte de bătălia finală pentru un mult râvnit loc sub soarele Ligii 1. Laszlo Balint și colegii săi le întrerup vacanța lui Rus. et. comp. pe 14 ianuarie, iar patru zile mai târziu dispută primul test al iernii.

Primul adversar al liderului ligii secunde e echipa de juniori mari a clubului, antrenată de Sandu Gaica și Adi Ungur. O săptămâna mai târziu, pe 25 ianuarie, UTA se va afla față în față cu Progresul Pecica, surpriza plăcută a turului seriei a IV-a a Ligii 3-a. Apoi, pe 31 ianurie, „roș-albii” vor înfrunta o altă divizionară terță arădeană, ocupanta locului 3 până la primăvară, Crișul Chișineu. Toate cele trei dispute sunt programate la ora 11, pe arena sintetică „Motorul”.

Aceste dispute locale pot fi considerate de încălzire pentru utiști, care pe 2 februarie se mută în Turcia. Mai precis în Antalya, în stațiunea Belek, pentru un cantonament complex ce va dura 13 zile. Balint și-ar dori cel puțin patru adversari în partidele de verificare din Turcia, de cel mai înalt nivel posibil, iar cu doi-trei dintre ei există și acorduri de principiu.

După ce se va repatria, arădenii vor intra în linie dreaptă pentru pregătirea primului meci oficial al anului. Pe 21 februarie, la Miercurea Ciuc, sunt șanse ca diferența de temperatură față de Belek să fie și de 20 de grade Celsius, aclimatizarea fiind importantă la antrenamentele pe care „roș-albii” le vor susține acasă.

Până la această oră, singurul transfer al campaniei de iarnă la UTA este mijlocașul spaniol, Soufiane Jebari, iar la capitolul despărțiri îl regăsim pe Rareș Deta. Fotbalistul de bandă și-a luat chiar ieri acodrul de împrumut de la club și va semna până în vară cu divizionara a treia, CSM Slatina.

18 comentarii

  1. CRACIUN FERICIT UTA., jucatorilor, tot staful si tuturor suporterilor utisti din Arad si din toata tara si in afara tarii.Si la anul UTA. noastra sa promoveze. Inca odata va urez CRACIUN FERICIT , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  2. Echipa parca ar fi pregătit din prima etapa cadoul de Crăciun !! A tăcut , a făcut ! Ba chiar a luat locul globului din virfului bradului. !! Tot de acolo strălucesc și speranțele. noastre ,deocamdată învelite în staniol auriu. ! Cu returul mai aproape ca. oricînd ,așteptăm o promovare ,cum așteaptă liiceanul ,intrarea la arhitectura. !! Arhitectura pentru că în A se va vedea ,,,,dantela” unei construcții pe mulți ani !! La multi ani !! Și nu uitați fara poezie nu e nici pasiune ,nici trăire . Trăiască UTA !!!

    0
    0
  3. Ce fain : amicalele din ianuarie 2020 se vor desfasura pe Motorul.
    Desi Stadionul FN trebuia terminat de cel putin 3 ani.
    Aradul lucrului bine facut!

    0
    0
  4. GIRO ,iti urez un CRACIUN FERICIT , SANATATE SI TOATE CELE BUNE ,ALATURI DE FAMILIA TA !!! SI FORTA UTA. !!!

    0
    0
  5. Stima si respect Nelule si fratelui tau Florin….!Sarbatori fericite sa aveti si voi,alaturi de familie!
    Imi doresc un chef de pomina,cu totii,la promovarea dragii noastre echipe,UTA!
    E timpul ca sa sarbatorim la terminarea campionatului,sa nu ne culcam pe o ureche inainte!AR FI TIMPUL!De cand asteptam si cat am suferit….

    0
    0
  6. Sunt utist pana la moarte dar mai Terminați naibi cu stadionul mare ca noi nu suntem in stare sa umplem Motorul

    0
    0
    1. Corect..echipa e pe primul loc si pe motoru încă sunt locuri goale! Doar cu dinamo a fost stadionul plin, nici cu poli nu a fost full! Asta spune multe!

      0
      0
      1. Aveti dreptate, bine o fi si daca il termina canvda in cincinalul 2021-2025. Ca sunt intarzieri de ani de zile? Nicio problema, mai rau sa nu fie!?
        Hai ca ne meritam soarta!

        0
        0
        1. Cu parere de rau dar esti chiar Bolovan. Asta este situatia. Ne convine sau nu stadionul nu e gata. Cunoastem vinovatii. Si .. hai sa ii omoram. Stadionul va fi gata? Nu. De ce suntem facuti cu NU in noi, cu neincredere, carcoteala. Primari asigura mare parte din bugetul echipei. E rau?. Niste ” nebuni” din galerie NU renunta la sustinut echipa. Alti nebuni au un proievt de promovare. De ce nh luam lucrurile bune si sa construim pe ele? Tot ne comparati cu Timisoara Oradea. Acolo fotbalul, infrastructura e Zero. Poate in 2ani si aici ne i- au fata. Nu conteaza. Noi sa fim utisti, sa venim la meciuri, sa ajutam cu ce putem sa fim PRO UTA si va fi bine. Daca nu suntem in stare atunci CIOCU MIC

          0
          0
    2. Adevarul dureros este ca aradenii s-au saturat de meciuri de Liga 2,3,4. Toata lumea doreste sa vada UTA batandu-se de la egal la egal cu marile echipe ale Romaniei. DAR, asta nu inseamna automat ca Batrana Doamna trebuie lasata la greu. Acum este nevoie mai mult de noi decat niciodata!

      0
      0
  7. Si acuma voi credeti că ăștia-s toți? Sunt utiști care nu calcă pe Motorul, să știți asta. Ala nu-i stadion de fotbal. mai mare rușinea.

    0
    0
  8. Am o gramada de prieteni care nu merg pe motoru ca li rusine de asa stadion. Toti isi vor face abonament pe noul stadion .
    Daca promovam vom aveam cam 5000 de abonati pe noul stadion ,daca pe motoru avem 1000.

    0
    0
    1. 5000? Atâția spectatori vor fi doar cu fcsb poli si dinamo. In plus sa vezi ce preturi vor fi ca la champions league, va fi minim echivalentul 10 euro biletul, mereu cand au simtit ca e rost de jupuiala au profitat, dovadă si perioada Bara Sandu Ion cand biletul era 25 de lei in 2006! sau mai nou cu dinamo 30 sau cu poli 25 in conditiile oferite de motoru in vant si ploaie! Pe noul stadion acoperit făcut cu mari chinuri cât crezi că vor fi abonamentele si biletele? Doar in arad totul e mai scump , indiferent ca vorbim de transportul in comun, bilet la strand sau gigacaloria zgomotoasă?

      0
      0
    2. Aia nu au habar de fotbal de aia nu merg pe motorul ,ca probabil ei se uita la meci pe terenul de antrenament

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button