Gloria LT Cermei

Ianc – ca și revenit la Cermei, „sămădăii” au bătut în cuie amicalele iernii





20 de puncte pentru un loc un loc 10 până la primăvară e bilanțul turului la Gloria Lunca Teuz Cermei cu o nouă construcție pe banca tehnică: Flavius Moisă și Adi Sasu, supervizați de Roland Nagy. În mod normal, dacă menține cel puțin media de puncte din stagiunea de toamnă, „sămădăii” nu ar trebui să aibă emoții în subsolul clasamentului.

Cu toate că, din câte se pare, lotul va fi întinerit și mai mult din această iarnă. „Într-adevăr, există posibilitatea să ne despărțim de unul-doi jucători cu experiență și, în principiu, ne vom orienta spre fotbaliști tineri. Ne-am înțeles verbal cu Ionuț Ianc, un fotbalist de 21 de ani care poate evoluat atât la mijlocul terenului cât și în apărare. Mai tatonăm și alte piste, la întâlnirea de la începutul lunii ianuarie, când se va da și diferența de bani pe anul în curs, o să mai avem discuții cu fiecare în parte pentru a le afla sută la sută intențiile și atunci rămâne de văzut de câți jucători vom mai avea nevoie. Cu siguranță, va fi un retur interesant, noi sperăm să mai urcăm în clasament, dar trebuie să și putem. Echipele sunt echilibrate valoric, clasamentul e strâns, cu două-trei meciuri câștigate poți urca trei-patru locuri, dar și invers dacă pierzi”, spune Flavius Moisă, „principalul” Gloriei.

Așadar, sunt șanse mari ca Ianc, fotbalist crescut de UTA și Atletico, în generația lui Man, Petre sau Vasi, să revină, după un sezon și jumătate, la Cermei. Între timp, a mai evoluat la Crișul și Ghiroda, de timișeni despărțindu-se după prima jumătate din actualul sezon, dar asta și pentru că se va muta cu facultatea de la Timișoara la Arad.

Altfel, „sămădăii” se vor reuni pe 20 ianuarie, iar pe 25 vor disputa primul amical al iernii, cu Ineul. Din 31 ianuarie până pe 8 februarie, „roș-albii” se vor muta la Moneasa pentru un stagiu de pregătire ce va încheia cu disputa cu CAO Oradea, liderul Ligii a 4-a Bihor. Ceilalți adversari din disputele de verificare sunt: Pecica (12 februarie), Șimand (15 februarie), UTA U19 (19 februarie), Dumbrăvița (22 februarie).

Campionatul Ligii a 3-a se reia pe 7 martie, iar Cermeiul o găzduiește pe CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button