Fotbal juniori

Echipele de copii și juniori, invitate la Memorialele Nicolae Ardelean și Ionuț Leac





Fotbalul județean se va „dezgheța” cu ocazia turneelor de sală pe care Asociația Județeană de Fotbal le va organiza începând cu luna ianuarie. Mai precis, pe data de 11, la sala de sport din Curtici, va avea loc ediția a 9-a a Memorialului „Nicolae Ardelean”. Competiția se adresează juniorilor A1 (născuți în anul 2001) și mai tineri, responsabili de organizare fiind vicepreședintele AJF, Andras Mako (tel. 0742 316 680) și Nelu Iovescu (tel. 0726.289.692).

Regulamentul de desfășurare a competiției, programul competiției, precum și tabelul (care va cuprinde componența echipelor și viza medicală)  se găsesc pe site-ul AJF Arad, după cum urmează:

TABEL inscriere -JUCATORI 2020

Regulament 2020

MEMORIALUL-NICOLAE-ARDELEAN-2020 TINTAR

Apoi, pe 1 februarie se va desfășura și Memorialul „Ionuţ Leac” la minifotbal, rezervat copiilor născuţi în anul 2010 și mai mici. Înscrierile se fac până la data de 15 ianuarie, la sediul AJF Arad. Pentru alte informaţii, persoana de contact este Gabriel Hărduţ (tel: 0721.368918), cel care i-a luat locul lui nea’ Ionuț, cel supranumit părintele fotbalului juvenil arădean, la conducerea Comisiei de Copii şi Juniori.

Trebuie precizat că grupările care au datorii către AJF Arad nu vor putea participa la niciuna dintre cele două competiții sau la o  altă acţiune organizată de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi nu vor beneficia de brigăzi de arbitraje pentru jocurile amicale sau turnee locale din partea Comisiei Judeţene de Arbitri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button